Следва

Manicure, Mon Amour. Новата лятна игра на ViewSofia и Bourjois!

КРАСОТА: Петте неща, които харесахме през изминалата седмица

За една актриса от ранга на Уинслет не е трудно да изиграе каквото и да е, но тук е подпомогната страхотно от...

Beauty преди 11 години

Кейт Уинслет на корицата на Vanity Fair

Очарователна е Кейт Уинслет на корицата на юнското Vanity Fair, Италия. 

Очарованието се състои в съвършената естественост и кореспонденция между поза, грим, коса и дреха.

За една актриса от ранга на Уинслет не е трудно да изиграе каквото и да е, но тук е подпомогната страхотно от колегите от италианското издание и резултатът е зашеметяващо красива жена с перфектен грим, на която искаме да приличаме. 





Хипнотизиращото видео за новата колекция грим на Chanel

"Висш пилотаж" може и да е клише, но когато се отнася до работа като тази, си струва употребата.

Видеото за новата колекция грим от Шанел е толкова изключително, че чак стряска в определени моменти, което не пречи на чувството на възхита нито за миг.





Морските нюанси на Golden Rose




Понеже в главата на всеки градски човек като стотинки подрънкват мисли за море, море и нищо друго точно в този момент от годината, в петицата любими тази седмица влизат фантастичните морски нюанси на лаковете за нокти Golden Rose. Мастиленото /231/, тюркоазеното /217/ и светлозеленото /236/ - като пяна на вълна, са 3 разкошни нюанса, за които единствения проблем е, че не знаеш кой харесваш повече.

 


Серията има привлекателно име - Paris, но т.к. не се сещаме за морето в Париж, бленуваме за това на 500 километра оттук, както го обичаме - синьо, зелено, тюркоазено...
 
Устните и косата в един цвят...



Кейт Ъндърууд е 21-годишната фотографка, лондончанка, снимала за Harper's Bazaar, не малко рекламни кампании, портфолио на модели, каталози на марки, видеоклипове.







Красиви, чисти и фантастично приказни са тези снимки за един много интересен украински лейбъл Litkovskaya, за lookbook-a на бранда есен-зима 2012. Това, което адски ни харесва, специално в стайлинга на фотосите обаче е шокиращият ефект, но в положителен аспект, на червените устни и косата в абсолютно същия наситено червен, леко бордо, цвят. Върху бялата като порцелан кожа на модела, това е изключително красив акцент, от който не можем да отделим очи. 

Може и да нямаме смелостта да го приложим върху себе си, но ни харесва идейното комбиниране на косата с устните, гениално и красиво!

Гримът при Dior Haute Couture



Във вторник ти показахме първата и силно обещаваща да прави все по-хубави неща колекция на дизайнера Раф Симънс за Dior, а днес обръщаме внимание на гримьорите на събитието, които използват наситени, много плътни цветове върху устните и очите.

Отново, като в предходната сесия, имаме акцент върху устните, които са много червени, матови и не излизат от естественото си очертание. Много ни харесва малиновият нюанс, както и комбинацията му с неоново зелената очна линия или пък такава в цвета на червилото. Не защото не обичаме класическите опушени очи, чистия, почти "гол" летен грим, просто защото имаме нужда от смели, но красиви идеи, които да ни вдъхновяват да ги изпробваме. 

И ето, че се случи при Dior.
 

More Beauty