Следва

Дегустация в книжарница - Лято с дъх на амарето

Петя Велкова вдига малка морска сватба

Моделката, която нашумя преди време с голата си фотосесия за Плейбой и връзката си с Ицо Стоте манекенки минава на нов етап от живота си...

People of art преди 11 години

Петя Велкова, която нашумя преди време с голата си фотосесия за Плейбой и връзката си с Ицо Стоте манекенки минава на нов етап от живота си.

Моделката най-сетне е решила да приеме живота на сериозно и да "надене" брачния хомот. Красавицата ще мине под венчило с приятеля си Васил Главчев, с който са заедно от три години.


 

Досега Петя е получавала три пъти годежен пръстен от любимия, но не се е замисляла сериозно за брак, разкри самата тя пред ТV7. Нейният мъж така и не й паднал на колене, за да й предложи женитба, а й връчил халката, докато бил по шорти и вкъщи.

Сватбената церемония ще се състои на 15 август край морето. Двойката предвижда сватба в тесен кръг, като са поканили само 80 гости. Велкова издаде, че бъдещият й съпруг е религиозен и заради това ще сключат и църковен брак. Красавицата вече е готова с избора на рокля, но предпочита да я запази в тайна.

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра