Следва

Sun Care Radiant Oil Spray UVA/UVB 6

Manicure, Mon Amour. Новата лятна игра на ViewSofia и Bourjois!

Маникюрът - нашата най-солидна доза самочувствие през лятото, е героят на новата ни, Буржоа-зно - фантазна...

Nails преди 11 години

Маникюрът - нашата най-солидна доза самочувствие през лятото, е героят на новата ни, Буржоа-зно - фантазна игра, в която главната роля ще играе именно ТОЙ.

Маникюрът, помислен и направен с фантазията, смелостта, вдъхновението и любовта към всичко красиво, което ни диктува лятото.

За да участваш, необходимо е да направиш ноктите си красиви, да снимаш маникюра си и да ни изпратиш снимка. Към нея приложи кратко изречение, посветено на вдъхновението си да направиш и покажеш точно този маникюр.

Необходимо е на теб да ти харесва и няма никакво значение дали е изработен от самата теб, от приятелка, съседка, сестра или професионалист в студио или салон.

Може френски, може пастелен, също така нарисуван или напълно неочакван.

Нека да направим реверанс към толкова важния и толкова обичан женски жест - поддържането и грижата за красивите нокти. Да импровизираме и фантазираме и да се забавляваме.

 

Снимките на най-красиво справилите си майстори или притежателки на маникюр, ще се публикуват във View Sofia, а двамата най-добри, след гласуване, ще спечелят пълната и фантастичната ни награда - палитра от 9 цвята на най-новия прекрасен продукт на френските магьосници от Bourjois - 1 Seconde Nail Enamel.

А това е най-добрият лак за нокти, който можем да си пожелаем за лятото. 

Ултра бързосъхнещ, в рамките на миниатюрното време от 1 секунда, той е перфектният избор за всяка от нас, която бърза, но иска да е красива. Която обича разнообразието и й харесва да сменя лака си бързо и безпроблемно по няколко пъти на седмица, че и на ден, но не иска да посвети целия си ден на лакиране и съхнене. Изборът от цветове е зашеметяващ, секси, нежен и неповторим и мами с изобилието си, а качеството на самия продукт доближава домашната грижа съвсем непосредствено до професионалната.



Феерично коралово, Деликатна роза, Червено кадифе ... звучат като музика във вечно жадните ни за красота сетива.

Затова те чакаме, от днес до 19-ти юли, т.е. в следващите 2 седмици с твоя вариант на красив маникюр.

През тези две седмици най-добрите предложения ще публикуваме на страниците си, а след края на периода ще обявим най-добрите, от които след гласуване ще се изберат и двамата печеливши.

Направи ноктите си красиви за лятото, изпрати ни ги на [email protected] и, ако си от двамата най-добри, палитрата е твоя. Благодарение на Bourjois.

More Nails