Следва

За успешни бизнес лидери

Триумфално завръщане

След незабравимата нощ с испанското величие DJ Chus, който буквално побърка почитателите си миналия...

Галерии преди 16 години
След незабравимата нощ с испанското величие DJ Chus, който буквално побърка почитателите си миналия петък, столичният клуб Ескейп бърза да посрещне за втори път любимецът на Steve Lawler<@SITE_URLstrong> - миланското чудо DJ Remo<@SITE_URLstrong>.

Италианецът се появява на световната дeнс сцена през 2005-та с разтърсващия успех на дебютния си хит „Black Sabrina”<@SITE_URLstrong> за германския лейбъл Giant Wheel<@SITE_URLstrong>.

Оттогава кариерата на Remo<@SITE_URLstrong> върви само нагоре под знака на ключови ремикси като 'Inside the Beat' на Audiofly, както и на издания за Dance Electric<@SITE_URLstrong>, Confused Recording<@SITE_URLstrong>, Definitive<@SITE_URLstrong> (John Acquaviva), Re-Vox<@SITE_URLstrong> и Viva Music<@SITE_URLstrong> (Steve Lawler).

Хитът му "Mizar", издаден от Viva Music<@SITE_URLstrong> миналата година, е въртян от най-големите имена, сред които Pete Tong<@SITE_URLstrong>, Sasha, John Digweed и Bodzin<@SITE_URLstrong>. Впечатлен от таланта му, не друг, а легендарният Stewe Lawler му доверява резиденция на неговата известна вечер „VIVA” в култовия клуб Space Ибиза, а John Aquaviva го кани за гост на Aquaholic вечерта му в клуб Privilege.

Тези от вас, които са присъствали на първата му изява в Ескейп през миналия Ноември, са се убедили на живо в неустоимата каризма на Remo. Уникалната енергия, която той умело предава чрез своя ди джейски сет, и лекотата, с която музиката му става едно с онези, които я слушат не могат да останат незабелязани.

Бързина, непосредственост и способност да експериментира и следва нови пътеки докато остава верен на себе си...това са някои от главните елементите формиращи артистичното ДНК на Remo Frisina.

И този петък клуб Escape<@SITE_URLstrong> ще остане верен на традицията си да ви достави първокласно партиизживяване, запазвайки вход от 10 лева за най-верните си посетители, които ще бъдат на дансинга преди 00:30.

Датата е 15-ти Февруари.

More from View Sofia

More Галерии