Следва

We love: Сесията в италианското списание IO Donna

Любими ансамбли - Оливия Палермо, Йоханес Хюбл и розовия ансамбъл Valentino

Тя е фина, крехка и миниатюрна жена с великолепен вкус и изключително добър стил, на която всичко й стои така вълшебно...

All fashion преди 11 години

Той е висок и красив - задължително условие, за да е модел.
Тя е фина, крехка и миниатюрна жена с великолепен вкус и изключително добър стил, на която всичко й стои така вълшебно.

Нюйоркската икона Оливия Палермо и нейният любим - Йоханес Хюбл, с когото са заедно от години и винаги демонстрират голяма привързаност и любов един към друг, са невероятно красиви заедно на шоуто на Valentino, колекция Haute Couture есен-зима 2012-13 в Париж.

Дантелената прелест на Valentino, която облича нежното тяло на младата Оливия, се състои от къси разкошни панталони и изключително фин топ от коприна. Пристегната с много тънък, едва забележим колан, който фиксира талията й, съчетала всичко с удивително интересни аксесоари като обувки на платформа и клъч с цвят метал, както и с прическа в стила на 60-те години, момичето от висшата класа на Манхатън за пореден път показа изтънчения си усет за стил.

В този чуден ансамбъл от Оливия, дрехата и аксесоарите влиза и Йоханес, в летен елегантен костюм в тъмносиньо и бяло, с вратовръзката - строго изпъната, и мокасините на бос крак.

Красиви до всяка малка подробност!
 

 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 2 дни

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 2 дни

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 3 дни

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.