Следва

We love: Сесията в италианското списание IO Donna

Любими ансамбли - Оливия Палермо, Йоханес Хюбл и розовия ансамбъл Valentino

Тя е фина, крехка и миниатюрна жена с великолепен вкус и изключително добър стил, на която всичко й стои така вълшебно...

All fashion преди 11 години

Той е висок и красив - задължително условие, за да е модел.
Тя е фина, крехка и миниатюрна жена с великолепен вкус и изключително добър стил, на която всичко й стои така вълшебно.

Нюйоркската икона Оливия Палермо и нейният любим - Йоханес Хюбл, с когото са заедно от години и винаги демонстрират голяма привързаност и любов един към друг, са невероятно красиви заедно на шоуто на Valentino, колекция Haute Couture есен-зима 2012-13 в Париж.

Дантелената прелест на Valentino, която облича нежното тяло на младата Оливия, се състои от къси разкошни панталони и изключително фин топ от коприна. Пристегната с много тънък, едва забележим колан, който фиксира талията й, съчетала всичко с удивително интересни аксесоари като обувки на платформа и клъч с цвят метал, както и с прическа в стила на 60-те години, момичето от висшата класа на Манхатън за пореден път показа изтънчения си усет за стил.

В този чуден ансамбъл от Оливия, дрехата и аксесоарите влиза и Йоханес, в летен елегантен костюм в тъмносиньо и бяло, с вратовръзката - строго изпъната, и мокасините на бос крак.

Красиви до всяка малка подробност!
 

 

More All fashion