Следва

Моята рецепта за най-готиния летен коктейл - Елена. Специална читателска поредица

№5: SISLEY - Хидратантен крем с краставица

10 подаръка, напълно неочаквани.

All About Life преди 11 години

Това е нова инициатива, в която ще ти представяме по 10 подаръка в първите две седмици от всеки месец, напълно различни един от друг.

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност чрез email да играеш за всяка или само за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

Какво трябва да направиш:

1.
Да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме подаръка на днешния ден.

2.
Ако той е твоят и искаш, направо си нетърпелив да го спечелиш, изпрати имейл на [email protected], с тема - името на подаръка, в рамките на деня от 10.00 до 24.00 часа. В писмото трябва да има следните данни - трите имена, години, адрес и телефон.

3.
Можеш да участваш за всеки от подаръците на месеца, трябва само всеки ден между посочените по-горе часове, да ни изпращаш мейл с името на днешния подарък. Ако веднъж си се регистрирал с трите имена, адрес и телефон, не е нужно да го правиш всеки път. Следващото ти участие може да не бъде придружен с текст, а само с името на продукта в темата.

4. Тегленето на печелившите става на другия ден след всеки обявен подарък, като имената на късметлиите ще се съобщават след като изтекат всички подаръци - 10 на брой.

А ето го и петия страхотен подарък - CREME HYDRATANTE au Concombre на SISLEY. Овлажняващ хидратантен крем с краставица от високия клас френска козметика SISLEY, осигурен любезно от COSMETIC PLUS.

Този дневен овлажняващ крем на висококачествената френска козметика Sisley е богат на аминокиселини и минерални соли, помага за подобряването на нивата на хидратация в рамките на 30 минути и съдържа съживяващи съставки, които енергизират кожата.

След нанасяне кремът с краставица оставя свежо, приятно и изключително луксозно усещане върху лицето и шията. В резултат кожата е много по-мека, еластична и изглежда по-сияйна.

Нанася се леко върху чиста, суха кожа сутрин и / или вечер! Просто е божествен, а цената му в магазините за луксозна козметика е около 250 лв.

Ако това е твоят продукт, напиши на [email protected] името му в темата на писмото и се регистрирай като оставиш трите си имена, години, местоживеене и телефон. Ако вече имаш регистрация за подаръците на месеца, само името на желанието в темата ни е напълно достатъчно.

More from View Sofia

More All About Life