Следва

We love... Наоми Кембъл в Antidot

Някои рискове на стила -

null

преди 11 години

Има неща, които изглеждат добре само на плажа. Например като облеклото на Сиара, с което обаче, тя предпочете да се разходи из улиците на Ел Ей.

Разбираме, че температурите продължават да растат, а също така и, че певицата е доста секси, но тя направо удари, горещината със своята "прохладна" цепка. Някой би си помислил, че е сбъркала морето с тротоара, защото визията й крещи от всички страни плаж, въпреки че дори и за там ние едва ли бихме избрали точно тази. Супер къс бял тишърт, дълга пола със кафяво-златист принт и черни кожени сандали.. нямаме какво друго да кажем, освен че шоколадовата изпълнителка трябва да подбира малко по-внимателно с какво илиза облечена навън.

Всъщност няма абсолютно нищо нередно ввъв високите цепи и в това да покажем малко плът и в града, но това, което се вижда измежду високата цепка на полата трябва задължително да е показано елегантно, стилно, дори леко консервативно. 

Все пак това, на което най-много държим не е само да изглеждаме добре, а да изглеждаме добре и на място.

А иначе е много лесно. В случая на певицата избягваме риска да изглеждаме като на плажа в града като избираме или цепката, или късия топ. Едното остава, другото заменяме с обикновен тишърт или пък с пола без цепка. 


 


 

 

 

More from View Sofia

More