Следва

Плейлист Лято 2012: Nelly - Hot In Herre

Теория на кореспонденцията - Съпругите - Катрин и Камила

Две обикновени жени, принадлежащи на две различни поколения и двете омъжени за принцове - баща и син, и двете станали херцогини...

People of art преди 11 години

Две обикновени жени, принадлежащи на две различни поколения и двете омъжени за принцове - баща и син, и двете станали херцогини. Кейт Мидълтън на Кеймбридж, Камила Паркър-Боулс на Корнуол.

Много са приликите между тези чистокръвни британки, но въпреки всичко това все не спира да се говори, че между тях не се е получило сближаване.

Ние пък се колебаем дали нещата са точно такива, каквито ги изкарват таблоидите и гледайки техните снимки сме на път да си помислим дори точно обратното. Двете дами често много добре се допълват и за пореден път го демонстрираха по време на традиционния парад по случай официалния рожден ден на Кралица Елизабет II.

Бледосинята рокля Ердем на Кейт и ментовият костюм на Камила бяха в пълен синхрон, докато двете махаха от каляската на тълпата. И щяхме да го отчетем като съвпадение, разбира се, ако няколко дни след това не се бяха появили отново двете, отново прекрасно облечени и отново допълващи се една друга. Херцогинята на Кеймбридж с палто в блед лимонов цвят, а Херцогинята на Корнуол в бледо розово такова. Има вероятност да грешим, но въпреки всичко смятаме, че кореспонденцията между тези две кралски особи е доста силна, особено що се отнася за външния им вид.



 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра