Следва

Ти би ли носила? Мъжката колекция Givenchy пролет-лято 2013

Какво ново - Дизайнерът Азедин Алая отваря нов магазин след цели 10 години

Разрастването и международната политика за популяризиране на марката му никога не са били приоритет за...

All fashion преди 12 години

Разрастването и международната политика за популяризиране на марката му никога не са били приоритет за дизайнера Азадин Алая, който винаги е стоял настрана от мейнстрийма и който и до днес не разбира колегите си и манията им по звездите и медийното внимание.

Точно затова новината за отварянето на нов бутик на парижкия дизайнер на Авеню Монтейн в столицата на висшата мода върху огромна площ и в пететажна сграда ни се стори така изненадваща. Такава стъпка Алая не е предприемал от 1992-ра с отварянето на последния си магазин, а това са цели 10 години до днес.

В сградата, освен основния бутик, ще има офиси и огромно пространство за шоурум и ще бъде открит официално през март 2013-та.

Разшираването на една компания е добър знак за успех, макар и не винаги да играе в услуга на онези, които държат да бъдат различни. И все пак, във време на криза, това е добра, направо страхотна новина. 

 

 

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 17 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...