Следва

Solar Summer Festival със зелена кауза

French Boudoir - по-френски от всякога

Вера Шандел посвещава следващия спектакъл на празника на Франция 

Music преди 11 години

Следващото издание на French Boudoir ще се състои на 14 юли и ще бъде посветено изцяло на Националния празник на Франция, който се отбелязва на същата дата. Денят не е избран случайно, тъй като основният двигател на проекта - Вера Шандел, чийто живот от най-ранна възраст е свързан с френската култура, история и език, този път кани публиката на най-личното преживяване по френски, дълбоко и емоционално.

На предстоящия празник тя ще претвори своето отношение и любов към френската музика по уникален начин, който ще даде възможност на всички присъстващи в Студио 5 на 14 юли да надникнат в най-нежния, топъл, личен, чувствен и цветен будоар - нейния. Специално за всички приятели на Франция в клуба, Вера ще изпълни “Марсилезата”.

В проекта, освен Ангел Заберски, вече участват и Димитър Семов - барабани и Димитър Карамфилов - контрабас, които поставят последния щрих върху специалната атмосфера на всеки спектакъл French Boudoir, който пренася публиката в страната на шансоните, хубавото шампанско и дългогодишните музикални традиции.

Освен създадените за всеки отделен спектакъл костюми, ръчно изработени корсети и различна селекция от песни, теми и стандарти в програмата на шоуто, Вера Шандел постига страхотно взаимодействие с присъстващите като ги превръща в част от случващото се.

Много любов, хубава музика и изключителна вечер очакват всички, които влязат в будоара на Вера на 14 юли, от 22:30 часа. Билетите за събитието вече са в продажба, на цена от 20 лв. 

More from View Sofia

More Music