Следва

Solar Summer Festival

Днешните измерения на родния шоубизнес: Китаеца остави семейството си заради Евгени Минчев !?

Новини като тази правят...

People of art преди 11 години

Новини като тази правят летните дни още по-дълги, горещи и мъчителни и през тях е много важно да се предпазим по всякакви начини от топлинен удар. Да не прегреем евентуално от "ексклузивността" на някое интервю и от информацията, която ще научим от него...

В крайна сметка, ако всичко е наред след като изчетеш текста, единственото, което се сещаш да попиташ е "Кой вярва на това?" Но, за да не те оставяме в невидение ти разказваме точно за какво става на въпрос - за новата корица на сп. Story, от която "греят щастливи и влюбени" - музикалният продуцент Николай Първанов - Китаеца и лорд Евгени Минчев.

В броя те разказват историята на любовта си и за първи път разкриват публично факта, че са двойка и че съпругата на Китаеца - Виолета, и синът му Ники-младши, вече не делят общ дом с бизнесмена, а са командировани при нейните родители в Плевен.

И така след 5 години "семейно" съжителство с Азис и още 4 с несбъдната фолк певица, Китаеца посяга отново към мъж... И тук спираме, за да попитаме "Защо?"

Не че нещо, но с по-безвкусен PR не се бяхме сблъсквали отдавна. Всеки, който изобщо е чувал за Ники Китаеца знае за проваленото му реноме напоследък и всеки, дори и без да го иска, знае за "специалните" услуги, които предлага Евгени Минчев, като специалист имидж-мейкър. Всъщност за Евгени това да представя някого в обществото, да измисля събития около него и начини за влизането му в новините със сигурност е най-лесната работа, затова и не се съмняваме, че е приел с радост поръчката.

От друга страна знаем, че в родния шоубизнес лоша реклама няма и не се и учудваме, че провалилият се продуцент прави последни опити да изплува на повърхноистта. Но все пак в това топло време се задушаваме от този маскарад. Не, че на някои му пука толкова. Просто си мислехме за детето на Китаеца, но... явно само ние сме се сетили за това!

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра