Следва

11 юли, сряда - Леопард и пеплум

№8: Комплект слънцезащитни продукти - Eucerin

10 подаръка в първите две седмици от всеки месец, напълно различни един от друг.

All About Life преди 11 години

Това е нова инициатива, в която ще ти представяме по 10 подаръка в първите две седмици от всеки месец, напълно различни един от друг.

В специално каре Подаръци на месеца всеки ден ще имаш възможност чрез email да играеш за всяка или само за една от десетте страхотни награди, които ще обявяваме от първия работен ден на новия месец до десетия, а в следващите десет работни дни, ще публикуваме имената на спечелилите.

Какво трябва да направиш:

1. Да следиш ViewSofia всеки ден, където на начална страница в най-дясното каре, ще представяме подаръка на днешния ден.

2. Ако той е твоят и искаш, направо си нетърпелив да го спечелиш, изпрати имейл на [email protected], с тема - името на подаръка, в рамките на деня от 10.00 до 24.00 часа. В писмото трябва да има следните данни - трите имена, години, адрес и телефон.

3. Можеш да участваш за всеки от подаръците на месеца, трябва само всеки ден между посочените по-горе часове, да ни изпращаш мейл с името на днешния подарък. Ако веднъж си се регистрирал с трите имена, адрес и телефон, не е нужно да го правиш всеки път. Следващото ти участие може да не бъде придружен с текст, а само с името на продукта в темата.

4. Тегленето на печелившите става на другия ден след всеки обявен подарък, като имената на късметлиите ще се съобщават след като изтекат всички подаръци - 10 на брой.

А ето го и осмия страхотен подарък - Комплект слънцезащитни продукти, осигурени любезно от Eucerin - Прозрачен слънцезащитен спрей SPF 50 и слънцезащитен матиращ флуид за лице SPF 50+

Eucerin Sun spray transparent SPF 50 е с много висока UVA/UVB защита – в съответствие със стандартите на ЕС.
Неговите най-големи достойнства са:

- Предпазва кожата от фотоувреждания.
- Водоустойчив. Попива бързо, не лепне и не оставя мазни следи.
- Клинично доказана поносимост от кожата, дори при акне.
- Не съдържа консерванти.

Не се използва върху лицето, избягвайте също и контакт с очите. Не използвайте за малки деца. Избягвайте интензивното обедно слънце, тъй като дори продукти с най-високия слънцезащитен фактор не осигуряват 100% защита. Не излагайте бебетата и малките деца на пряка слънчева светлина. Използвайте дрехи и слънцезащитни продукти с висок фактор.

Нанесете обилно преди излагане на слънце. Редовно нанасяйте повторно, особено след намокряне, избърсване с хавлия или изпотяване. Недостатъчното количество слънцезащитен продукт намалява степента на защита.

Цената на продукта е 33 лева

Eucerin Sun Fluid (слънцезащитен матиращ флуид за лице SPF 50+) е подходящ за смесена и мазна кожа, заради некомедогенната текстура. Водоустойчив.

Използва се за матиране на кожата като в същото време предпазва от пигментни петна.
Клинично доказана поносимост, дори и при пациенти с акне. Подходящ за употреба след пилинг и лазерни терапии заради много високата си UVA/UVB защита. 

Нанесете обилно преди излагане на слънце. Редовно нанасяйте повторно. Избягвайте контакт с очите. Поради високо ефективната естествена съставка, по светлите дрехи може да останат жълти петна, които изчезват при пране в пералня. 

Цената на продукта е 24.80 лева.

Ако това е твоят продукт, напиши на  [email protected]  името му в темата на писмото и се регистрирай като оставиш трите си имена, години, местоживеене и телефон. Ако вече имаш регистрация за подаръците на месеца, само името на желанието в темата ни е напълно достатъчно.

More from View Sofia

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.