Следва

12 юли, четвъртък - диво, зелено, лятно

Моята рецепта за най-готиния летен коктейл - Стефка. Специална читателска поредица

В петък обявихме края на конкурс на ViewSofia "Моята рецепта за най-готиния летен коктейл", който стартирахме на...

All About Life преди 11 години

В петък обявихме края на конкурс на ViewSofia "Моята рецепта за най-готиния летен коктейл", който стартирахме на 18 юни. Краят обаче идва с началото на наистина най-добрите и напълно уникални рецепти от всички, които ни изпратихте на [email protected].

Виж какво бяха условията на играта тук>>

И така имаме удоволствието да представим, стартирано от петък, последният работен ден, до следващия петък, нашия топ 6 на читателските коктейли.

Наградата за един от тях, този, който е с най-много наши гласове и харесвания на Facebook страницата ни, където също ще се публикуват рецептите, е невероятната селекция от „501 коктейла, които трябва да опитаме” на издателство „Книгомания”. Илюстрованата книга е енциклопедия с рецепти на най-известните и не толкова популярни алкохолни и безалкохолни коктейли в света, подредени според вида на питиетата, с които се приготвят.

А ето и рецептата на Стефка Кръстева:

40ml бял ром
20ml бяла Пина Колада
10ml лимонов сок
лед

Всички съставки се сипват в шейкър и се разбиват добре.
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 2 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.