Следва

Пенелопе Круз и Хавиер Бардем ще стават родители отново

Графа стартира лятното си турне

Този петък, 13-ти юли, Графа ще стартира лятното си турне „Jim Beam да ме няма...” от бара на Боби Турбото в Обзор. 

Music преди 11 години

Този петък, 13-ти юли, Графа ще стартира лятното си турне „Jim Beam да ме няма...” от бара на Боби Турбото в Обзор. Двамата са дългогодишни приятели, това е и причината Графа да избере точно „Entourage” като отправна точка на поредицата си от концерти по българското Черноморие. И както подсказва името на бара, на фаталната дата петък 13-ти, Боби и Графа ще съберат целия си антураж от приятели, за да се позабавляват дружно.

Освен най-големия летен хит, превзел всички български музикални класации - „Дим да ме няма”, Графа ще изпълни и най-популярните си парчета, с които заслужено спечели през последните години почти всички възможни музикални награди у нас. Малка известен факт е, че Боби Турбото освен доказан танцьор, показал го с участието си във VIP Dance, има и скрит музикален талант.

Дуетните му изпълнения с Графа до момента са виждали само приятели от най-близкото им обкръжение, но дали ще се престраши и ще се качи на сцената, ще стане ясно в петък вечерта. След концерта на Графа купонът ще продължи с най-яките soulfull deep house, селектирани от DJ Mascota. В съботната вечер пък зад пулта ще застане DJ C-Fusion.

Само месец след откриването на „Entourage” барът се превърна в една от водещите парти дестинация по черноморското крайбрежие, залагайки на стилово разнообразна музика в съчетание с красива морска гледка. Всяка понеделник вечер е отредена за българска музика и караоке, в сряда бат Венци от Ъпсурт завихря „черно” парти, а в четвъртък звучат най-яките ретро парчета.
 

More from View Sofia

More Music