Петъчна доза СЕКС: Време е за супер герои!

Не е случайно, че решихме да ти представим любимите си супер герои, защото това лято, ако не друго, то поне си е изцяло тяхно...

Не е случайно, че решихме да ти представим любимите си супер герои, защото това лято, ако не друго, то поне си е изцяло тяхно...

Причината! Цели три високобюджетни адаптации на комикси пристигат да нажежат киносалоните през следващите 4 месеца. Очакванията са изключително високи, а интересът е огромен! Това са перлите в короната на лятното кино.

И как да не са, след като за толкова кратък период от време ще бъдем заобиколени едновременно от толкова много мощ, сила и безсмъртие, че... даже леко се притесняваме. Но това е друга тема, която изобщо не ни вълнува толкова, колкото "Отмъстителите” в целия им състав - готиният и хладнокръвен Железен човек, богът на гръмотевиците Тор, легендарният Капитан Америка, огромният Хълк, "Невероятният Спайдър-мен” и "Черният рицар”. Всички те мъже със свръхспособности, които ни вдъхват доверие... и ни замислят за себе си!

Не знаем защо се получава така, но явно просто обичаме самата идея за това, че те са супер! Защото са супер горещи, имат супер сили, движат се супер бързо, а някои от тях дори са супер умни. А на нас тези неща определено ни се струват супер невъзможни накуп, но пък защо да лъжем... впечатлени сме!


 

 

 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia