Следва

Who is she: 10 любими факта за Ники Минаж

Това, което знам: Повелителката на боба, ясновидката Гюкчен. Финалът

Третата част от интервюто ни с гадателката Гюкчен, финалът на този изключително интересен разговор е днес...

Други преди 11 години

Третата част от интервюто ни с гадателката Гюкчен, финалът на този изключително интересен разговор е днес. 

Ето къде прекъснахме в четвъртък>>

И продължението:

.... нямам приятели, които да правят лоши заклинания на другите.

V. S. Как можете да сте сигурна в това? Искате да кажете, че ако някой с лоша мисъл влезе през вратата Ви...
Гюкчен:
Аз такива хора не приемам! Веднага ги усещам, виждам им аурата. Когато е негативна, тя е сиво-зелена. Казвам им, че случаят не е за мен и ги отпращам. Като излязат навън може и да ме обиждат, но така те обиждат себе си! Ако аурата на човек от едната страна е черна, означава, че има емоционален проблем и е дълбоко наранен. Като видя даден човек в главата си сглобявам картинка и виждам проблемите му. Когато общуваме, го гледам в очите и по принцип предпочитам да се срещам с хората, а не да се чувам с тях по телефона. Мога и по снимка да гадая, но трябва да видя очите им, аурата и тяхното излъчване. Иначе ако така приказвам наизуст, все едно да плюя върху себе си, а аз обичам себе си и искам да помагам на хората. И мога да им помогна, стига преди това да не са били при непрофесионалисти.

V. S. Какво значи да си "професионалист" в тази област? Аз мога ли да се науча да гледам на боб или да виждам аурите на хората?
Гюкчен:
 О, не, това е дарба, но мога да те науча да гледаш с карти таро, или нещо свързано с астрологията и нумерологията. Това може да се научи, но боба е от Бога! Това е космическо растение - тръгва от Земята и отива към небето.

Всеки ден ли може да се гадае с боба?
Не, трябва да имаш конкретен въпрос и нужда от отговора му.



Подвеждат ли зрънцата?

Да, понякога, с около 20-ина %, но и те се изморяват. Затова веднъж месечно ги слагам в глинено гърненце, което заравям в пепел от дърва, за да се заредят с нова енергия и да си починат. Иначе не може постоянно да предсказват.

Случвало ли се е да се смалят от изтощение?
Да, свивали се се, но не от умора, а заради невярващи хора, които по някакъв начин са се докоснали до тях. И върху зрънцето се получават точици - като очи, които правят блокада срещу това, което говоря.

А бобът какъв трябва да е?
Може да бъде в различни цветове и големина - кой какъвто има. Но винаги трябва да стои в кръгла купичка - както е кръгла Земята, и това също носи информация. Аз предпочитам да е кристална, защото кристала пречиства от вредни енергии. В купичката държа камъчета от Египетско море - предпазват го от уроки. А когато е урочасан нищо не показва.

Как разбирате това?
Започва да се лющи и го сменям. Но не го хвърлям в кофа, а го заравям в земята - от там е дошъл и там да си иде. Това, както и презареждането му, правя всеки месец на 22-ро число.



Защо на тази дата?
Тогава се и подстригвам и правя още няколко конкретни неща вече 20 години, и ми върви! Сега ще ти издам една лична тайна за професионален успех. На времето Цезар винаги се подстригвал на 22-ро число за късмет. Това е четворка, която означава трудност, но когато е дадена от Бога, е сила. И ако обърнеш 4-ката с крачето нагоре, става като стол, като трон, на който можеш да се облегнеш и седнеш. Може би Цезар това е имал предвид. Това е моята формула за успех и късмет и всеки трябва сам за себе си да я открие. Ако хората не са достатъчно силни сами да го направят, ние затова сме тук да им помогнем. И въпреки това понякога бобът не иска да работи с мен.

Това какво означава?
Ами някое зрънце просто се отделя надалеч от другите - те са с характер също. Аз си говоря с тях и когато се получи така няколко пъти, започвам да търся първопричината за проблема на човека, на когото гледам. И после му давам отделилото се бобче, което променя живота му в положителен смисъл.

От колко време се занимавате с гадаене?
От 25 години, но ще ти разкажа случая, с който може би хората чуха за мен. Дни преди да почине татко, казах на секретарката си: "Васке, другата седмица няма да дойда на работа, защото пред мен върви ковчег. И този ковчег е на баща ми.". Тя прие с лека насмешка думите ми и каза: "Пепел ти на езика, на човека нищо му няма! От къде ти дойдоха тия мисли в главата?". И аз й казах, че ще работя до четвъртък, за да мога в последните дни да бъда с баща си.

Как разбрахте това?
Видях картинката в съзнанието си. Нито съм я искала, нито съм се борила с нея. В действителност баща ми беше опериран от рак на гърлото четири години преди това, като докторите тогава му даваха две седмици живот. Истинско чудо! По ирония на съдбата не почина от рак, а от сърце. Усетих проблемите с дишането му и го заведох при кардиолог. Знаеш, че когато има нещо да става, то се случва и лекарствата не помогнаха. 

За мен най-важното беше, че бях до него и се простих с него! От този ден до днес той винаги ми помага, колкото и странно да звучи.



В какви ситуации Ви подкрепя, как?

Например, ако има нещо лошо в семейството. Намира начин да ми го каже - като полъх, като видения в съня ми. Ангелът, който ме пази, е баща ми, както и предците ми. А те са били добри хора и се радвам, че съм живяла с тях. Пожелавам на всички да открият и пазят корените си, независимо какви са били - дори и на пияници или разбойници! Защото вътре във всеки един човек се крие по нещо добро, което той самият може би не е поискал да види. И ако ние пожелаем да намерим хубавото в човека срещу ни, то ще можем да го променим.



Идва 2013-а година, когато мислите ще променят хората. Всъщност - това ще е т. нар. край! Дотам ще е миналото и ще дойде новото начало - силата на мисълта. Пак се сещам за баща ми - той не искаше един конкретен човек да идва на погребението му. И мъжът наистина не дойде, защото в същия момент го оперираха. Ние, хората, без минало не можем да продължим напред. То си е там, настоящето трябва да го живеем, за да си научим уроците и след това да можем да построим бъдещето си. Светът е много крехък и не трябва да се сриваме. И когато усетим, че губим нещо, не трябва на всяка цена да искаме да го задържим, а да го пуснем, за да може при нас да дойде новото начало! Затова всички трябва да сме позитивни, да не мислим лошо, да не правим магии и да изпращаме от себе си любов и светлина.

За да може да дойде това ново начало, а то е страшно силно! Задават се уникални дати - 11.11., 12.12., които са мощни енергийни канали. И ако всички се възползваме от тях, за да изпратим любов и светлина, самите ние ще отворим душите си и тези канали ще ни помагат да сме здрави и да намерим пътя в живота си.

Само със силата на мисълта?
Гюкчен се умисли за секунди, усмихна се с крайчеца на устните си и продължи: 
Знаеш ли, финикийските знаци също са нещо много важно. Но много от богатите хора смятат, че като имат пари, са подсигурили щастието си. А него не можеш да си го купиш! Искаш ли да ти вържа един червен конец? - изненадващо обърна на 360 градуса разговора гадателката.



Ами..., добре. А той за какво служи?, леко смутена питаме.
Първо да ти кажа, че непрекъснато го зареждам в моята черква Св. Петка. Там стои 40 дни и на 41-ят го взимам. Връзва се на ръката със 7 възела, които са 7-те Божии поверия на Христос. Всеки от тях носи послание - да си здрав, да обичаш себе си, да имаш щастие, работа, късмет,... Това е специална арийска молитва, пазеща от уроки, катастрофи и други неща. Знаеш, че обединението прави силата, не разединението, затова и възлите са седем. Ако е само един - ще се развърже, ако са два - ще се раздвояваш. Вържа ли три - все едно да е останала някъде душата ти. Четири възела... става, макар, че е трудно. Петият и шестият са тези, които искат да са бохеми. А седмият възел носи силата на седемте енергийни лъча на Земята, пазещи човека от лоши очи и информация. И когато повярваш, че конеца те защитава, ти самият се пазиш. Който поиска, му връзвам такъв конец и той се го носи, докато се развърже или скъса. Поема негативите ти и може да се скъса след два дни или след месец, но се случва тогава, когато е изпълнил мисията си. Като падне от ръката, е добре да се върже на дърво - няма да му придадеш отрицателната си енергия, защото вятърът, слънцето, земята и водата ще си свършат работата.



Баячката с прецизен бърз поглед "измери" диаметъра на китката ми, отряза от червеното кълбенце конец и докато усукваше възелчетата, притвори очи и тихичко започна да нарежда...

Това, което знам: Повелителката на боба, ясновидката Гюкчен II част
Това, което знам: Повелителката на боба, ясновидката Гюкчен I част 

More Други