Следва

Какво ново - Мадона пуска ексклузивна колекция обувки. От днес!

Гардеробът на Рут Колева и сладките й красиви тайни

Може би за никого не е тайна, че Рут е от любимите ни градски момичета. Тя е певицата, която като на шега...

All fashion преди 11 години

Може би за никого не е тайна, че Рут е от любимите ни градски момичета. Тя е певицата, която като на шега разтърси музикалната сцена у нас и също така с лекота наложи и стила си. Небрежен и малко романтичен той е част от цялото и съдържа онази малка искричка, която наричаме с една дума вдъхновение.

Младата изпълнителка, която има повече от 160 концерта през последните 16 месеца и която някак напук ни доказа, че и смислените хора имат място у нас, и че когато вярваш в това, което правиш и го правиш от сърце, душа и с любов, вариант да не се получи НЯМА, отвори гардероба си за нас. 

А ние не спряхме да питаме:

V.S. Рут, имаш много симпатичен апартамент, кое ти е любимото място у вас?

Рут: Пред компютъра.



V.S. Изглеждаш страхотно в тази секси рокля, това ли е дрехата, която никога не би изоставила?
Рут: Има рокли от клипове, които са ми винаги много сантиментални. Имам и едни кецове, които са много мръсни вече, но също са ми много любими.

V.S. А кога обуваш висок ток?
Рут: Обичам високи обувки, обувам ги на сцена обикновено, защото там те винаги изглеждат много по-яко.



V.S. Коя е най-скъпата ти дреха в емоционален аспект?
Рут: Тази рокля, с която спечелих наградата за "Певица на годината“ на БГ Радио. Тя е на Мистик. Определено се кефя на БГ марки. Другият ми тоалет от БГ радио също ми е много любим и си отива с косата ми. Той е на Адриана Рика (виж в Дизайнери за следене - бел. ред.). Адриана направи и аутфитите към най-новия ми клип “Moving Forward”.


Вляво е роклята, с която Рут печели наградата "Певица на годината", а вдясно роклята от новия клип на певицата


Тези двете рокли са от любимите на Рут. Обича old school настроенито им и графичността на тази вдясно.

Как определяш стила си?

За мен всичко е въпрос на вкус. Нямам точно определен стил.


Зелената рокля е една от най-колоритните, които певицата има. Харесва диско настроението, което тя носи, но въпреки това все още не я е обличала на сцена.

V.S. На какво не може да устои Рут, какво обикновено пазаруваш в несвяст?

Рут: Обувки и разни кухненски прибори и принадлежности. Като цяло обичам много да си купувам неща за кухнята, не толквоа за гардероба. Мразя да пробвам, това ми е много досадно.


Част от обувките на певицата, които обаче, тя носи само на сцената.


"Това са обувките от клипа на „Близо“, но кучето ми ги изяде. Тъжно ми е ,защото все пак това ми е първият клип..." - каза певицата, докато ни показваше колекцията си от обувки.

V. S. Така, както си ни отворила широко вратите на гардероба си, посочи ни любимата си дреха?
Рут: Дънките на Боби (приятелят на Рут). Откраднах му ги. Стоят ми по-добре на мен. С тях съм и в клипа с Оги 23. Определено харесвам стила му.


Рут ни направи импровизиран сет с най-любимите си дрехи в момента. Той включва и дънките на Боби, разбира се.

V.S. Аксесоари?
Рут: Обичам много гривни.


Тези обеци тук са ръчно изработени и нейна приятелка й ги подарява на един от нейните концерти. Останалите неща тя сама си ги е купувала.

V. S. Какво обичаш да ти подаряват?
Рут: Обичам неочакваните подаръци, които наистина ме изненадват. Обичам да ми подаряват и бижута, но много малко хора ми нацелват вкуса.

V. S. Има ли нещо, което никога не би облякла?
Рут:  Нещо, което е обличала Андреа, примерно (смее се).

V. S. Къде можем да те видим да пазаруваш най-често?
Рут:  H&M, определено. Там има всичко и е лесно. Дори и бельо си пазарувам от там.

V. S. А бельото го предпочиташ...?
Рут: Обичам бельото ми да е удобно, но са си призная много ми е трудо да си намирам сутиени. Това може да ми отнеме 3 часа. Или са ми тесни, или са ми малки. Имам тесен гръден кош и по-голям бюст и ми е малко сложно с това.

V. S. А случвало ли ти се е сама да си преправяш дрехи, за да ти стоят по-добре например?
Рут:  Да. Има неща, които съм си оправяла сама. Мога да шия на машина. В Холандия си уших пердетата за апартамента сама.

V. S. Какви чанти носиш?
Рут: Предпочитам големи чанти, такива, в които да ми се побира и лап топа.



V. S. А какво задължиелно имаш в тях?
Рут: Червило, диск, спирала и гланц. 



V. S. Имала ли си проблем с родителите ти относно стилът ти?
Рут: Баща ми постоянно ми обясняваше "какви са тези кецове, ужас...". Майка ми също е доста елегантна жена и татуировките бяха голям проблем при нея, но и двамата свикнаха.

По-интересното е това, че има разлика в стиловете ми на обличане, когато ме е гледала майка ми и когато ме е гледал баща ми. Мама ме обличаше по-момичешки с роклички, корделки... дори ми шиеше някои неща, а баща ми - с гащеризончета и къса коса.


Тук нагледно е показана трансформацията в стила на Рут>>

V. S. Какво обличаш вкъщи?
Рут: Удобни дрехи. Не ме интересува как. Например в Холандия или в САЩ хората са над тези неща, там можеш да наблюдаваш как някое семейство вечеря през прозореца и те изобщо да не се притесняват от това. Може би затова и аз не съм особено предерчива.

V. S. С пижама ли спиш?
Рут: Преди спях с тишъртките на приятелите ми, но сега просто имам няколко стари тениски, които съм си отделила за тази цел.

V. S. Разменяте ли си дрехи с твоите приятелки?
Рут: О, много. Даже сега като се прибирах от Холандия (там Рут учи - бел. ред) взех една блуза и един шал на една приятелка и тя супер много ми се разсърди.

V. S. Представяла ли си си булчинската рокля?
Рут: Няма да се женя! Но ако трябва да съм честна има модели, които ми харесват и бих облякла, ако се наложи. Роклята ще е лека, ще е до земята и ще е без презрамки. Ще е феерична, ще пада свободно и ще има някакви блестящи частички по нея. Малко по-принцеска.

V. S.  А каква беше балната ти рокля?
Рут: Тънка лилава рокля до над коляното с отворен гръб, отворена шия и връзки на MAX Studio. Абсолютно изчистена и много си я харесвам. Бих я облякла отово, ако не я бях съсипала преди това.


"Искам да ви покажа и коженото ми яке, което ми е много любимо. Купила съм си го за 30 евро." - каза певицата, когато я попитахме какво още не сме я накрали да ни изрови от гардероба си.

V. S. Тайните на Рут Колева, за да изглежда винаги в чудесна форма?
Рут: Когато бях малка, майка ми мажеше кожата ми с някакви маски. Тя дори ме е къпала с мляко и явно това има ефект, защото кожата ми е супер чиста и не се нуждае от почти никакви специални грижи сега. До 11-12-годишна и майка ми и баща ми ми слагаха яйце на косата и тя също е доста здрава днес. Освен това е идеално права и не се нуждае от никакви преси и други процедури, за да изглежда добре, което много я щади. Откакто я боядисвам, вече е податлива на обработка, защото преди изобщо не стоеше.

Освен всичко друго и миглите ми са много дълги, но и на тях майка ми им правеше някакви процедури, с които не съм наясно.

Иначе използвам най-обикновена козметика, даже не е прекалено скъпа. Повечето ми неща са на NIVEA.

Виж Рут Колева в SofiaStreetStyle>>

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 14 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.