Следва

Who is he?

Who is she: 10 любими факта за Ники Минаж

Тя е една от най-колоритните изпълнителки напоследък, стилът й е е ексцентричен, артистичен и много цветен, но сме сигурни, че има още няколко неща, които още не знаеш за нея...

Други преди 11 години

Оника Таня Минаж, позната със сценичния си прякор Ники Минаж (Nicki Minaj) е американска рап изпълнителка и момичето, за което те попитахме Who is She? в петък.

Тя е една от най-колоритните певици напоследък, стилът й е е ексцентричен, артистичен и много цветен, но сме сигурни, че има още няколко неща, които още не знаеш за нея:

1. Като малка Ники живее с баба си и дядо си в Сейнт Джеймс, предградие на столицата на Тринидад и Тобаго. През това време родителите ѝ търсят ново жилище за семейсвото в Куинс, Ню Йорк Сити, САЩ.

2. Баща ѝ пиел и взимал наркотици. Певицата била още дете, когато той подпалва дома им умишлено, за да убие майка й. За щастие, не успял.

3. Когато певицата се качва на хип-хоп сцената, тя го прави явно, за да остане. Още преди да е сериозно известна през 2008 година, тя е обявена за жена на годината в The Underground Music Awards.

4. През Октомври 2010 г. Ники става първият изпълнител с цели седем песни в Billboard Hot 100.

5. Сексуалната ориентация на рапърката е оспорвана много пъти, но самата тя винаги дава неясни и противоречиви отговори.

6. Изпълнителката на хита "Super Bass" е сключила договор с ръководителите на компанията Give Back Brands LLC за пускането на пазара на първия си парфюм тази есен. Но Ники не е дебютант в модата. Тя има своя собствена линия лак за нокти за OPI Products, а в началото на годината подписа договор, за да бъде лице на рекламна кампания на M.A.C Cosmetics.

7. Минаж признава, че харчи по 50 000 долара за аксесоари на месец.

8. Дупето на Ники не веднъж е предизвиквало коментари и спекулации. Много хора не вярват, че е възможно да имаш толкова големи "бузки", затова се прокрадват мнения, че дупето й е фалшиво и че певицата използва специално бельо с възглавнички отзад, за да създава илюзията, че има не просто сочно, а направо огромно дупе.

9. Когато е била малка родителите й все и се карали и тя си е представяла, че е друг човек. Тя има няколко алтер егота. Тогава едното от тях било Харажуку Барби, а сега е просто Ники Минаж.

10. Ники и нашата Лилана имат записан дует, който обаче не видял бял свят. Според Лил, песента била доста вулгарна.




 

 

More Други