Следва

17 юли, вторник - Джесика Алба

Твоят персонален Рай. Надалеч, или съвсем наблизо

Има още едно място, не толкова далеч оттук, всъщност невероятно близо, на около 40 минути с кола от София...

All About Life преди 11 години

Има едно място, много, много надалеч оттук, което всяка година посреща част от холивудския елит и управляващите на САЩ, за да ги скрие от всичко и всички. То се намира на 7 мили от брега на щата Масачузетс, има триъгълна форма и е с дължина не повече от 33 километра. Това място се нарича Марта'с Винярд. Звучи като мантра и наистина е, заради всичко онова, което предлага на щастливците с билет до там.

Островчето е като магнит за богатите и известните, повечето от които си отдъхват там играейки голф или докато събират тен на някои от девствените плажове, при това луксозно необезпоявани. Дори една от летните резиденции на президента Барак Обама се намира точно там, което  прави излишен коментара защо зеленото и прекрасно  място си струва.

Има още едно място, не толкова далеч оттук, всъщност невероятно близо, на около 40 минути с кола от София, в  Правец. Звучи познато, но не и за тези, които не знаят, че това малко и страхотно зелено място може да даде на жадния за почивка забързан и стресиран градски човек почти същото като звездното скътано островче в Северна Америка, с тънката разлика, че е само на една ръка разстояние от нас. 

Вместо океан - огромно красиво езеро, все същите безкрайни поляни, великолепни възможности за езда, голф, спа, велосипеден и пешеходен туризъм и съвършено отработен механизъм за релакс те чакат на брега.

Хотелът, който приютява, е просто прекрасен, сравняваме го с подобен от острова на Марта, но на нас Riu Pravets Resort ни се струва дори по-хубав. Може би защото е по-нов, може би защото предлага всичко, за което можем да се сетим, че дори и повече, може би защото е толкова по-близо и ни се струва толкова по-реална възможността да се слеем със звездите... за да бъдем и ние звезда или поне да се поглезим така!


За да стане нагледно защо разказваме всичко това, сравнихме за теб Riu Pravets Resort с един от хотелите на остров Марта'с Винярд Harbor View Hotel & Resort. На снимките показваме по какво си приличат и по какво се различават двете райски кътчета, а ти сам избери кой е Раят за теб.

 

 
Отгоре RIU Pravets Resort, а отдолу Harbor View Hotel & Resort


Отгоре RIU Pravets Resort, а отдолу Harbor View Hotel & Resort 


Отгоре RIU Pravets Resort, а отдолу Harbor View Hotel & Resort 

Двоуменето става излишно, нали?

За тези, на които душите жадуват релакс и съвършена красота, перфектен сервиз и божествени спомени, повече за RIU Pravets Resort могат да видят тук или пък направо да отидат директно там! Любезният, винаги усмихнат и компетентен персoнал на хотела ще се погрижи за всеки каприз, а и за всичко останало.

Само трябва да си изберете в коя част на хотела ще се чувствате най-добре. Като се замислим, ние май винаги залагаме на стаи с изглед към езерото, но такива сме си ние - безнадеждни романтици.

 

More All About Life