Следва

IN MEMORIAM: Джон Лорд

Ума Търман роди третото си дете

Холивудската актриса Ума Търман в неделя е родила своето трето дете. Търман е станала майка на дъщеричка. Баща на бебето й е швейцарският финансист Арпад Бюсон...

People of art преди 11 години

Холивудската актриса Ума Търман в неделя е родила своето трето дете. Търман е станала майка на дъщеричка. Баща на бебето й е швейцарският финансист Арпад Бюсон. 

Ума и Бюсън са заедно от 2009 г. и след кратка раздяла в началото на тази година те пак се събраха. Близки до блондинката разкриват, че тя не е имала намерение да става отново майка, но след като разбрала, че е бременна, била приятно изненадана и въодушевена от новината.

Звездата от „Убий, Бил“ (2003) вече има две деца - 13-годишна дъщеря Мая и 10-годишен син Левон от бившия си съпруг Итън Хоук, с когото бяха женени от 1998-ма до 2003-та. Това ще е първото й дете от новия й приятел – бизнесмена Арпад Бюсън. Той от своя страна също има две деца, Арпад Флин Александър Бюсън и Аврелий Сай Андреа Бюсън, от бившата си приятелка - австралийския супермодел Ел Макферсън.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра