Следва

Вълшебният ретро ефект на Blow Out Spray на Label.m

Editors' choice: Summer SALE - Пламена

Започва гореща лятна разпродажба в любимите ни онлайн места точно в средата на сезона, когато се двоумим дали...

Shopping преди 11 години

Започва гореща лятна разпродажба в любимите ни онлайн места точно в средата на сезона, когато се двоумим дали да купуваме мини рокли и секси сандали до пълно изтощение или да следваме логиката на шопинг маниака - само предварително набелязани неща, които сме имали време да обмислим с какво и как да ги носим. Или пък да действаме умно и с един сезон напред - към есента?

Всеки от редакторите в екипа на ViewSofia има своя логика на действие по време на голямото червено SALES по всички модни дестинации и точно затова в една поредица, ще ти представяме избора им в отделни материали. 

Пламена

Всичко, което имаме е сега, така че нямам причина да не си накупя най-яките дрешки за плажа, от най-горещите летни разпродажби. Какво ми трябва повече от един куфар, няколко страхотни модни попадения и... дим да ме няма!

Аз такива проблеми като това какво да си взема нямам! Защото вече съм си приготвила всичко, както виждаш то е само най-важното, но с него мога да откарам повече от седмица далеч от тук при това спокойно. Най-важните неща при това на намаление. Хем нови, хем евтини, хем директно в целта. 

Даже мисля, че с този багаж мога да изкарам и повече време, защото като гледам си имам от всичко. Най-тежкото в куфара ми така или иначе не са дрехите, а желанието, усмивката и емоциите ми, с които, когато му дойде времето заминавам.

Имам подозрения, че на връщане ще ме таксуват и за свръхбагаж по тази моя формула... но както и да е нали така или иначе съм спестила покрай тези разпродажби, така че ще мога да си го позволя.

 

More Shopping