Следва

В света на голямото изкуство и големите пари

Чарли Шийн се провали

След като първи две серии на чисто новия му сериал бяха с уникално висок рейтинг (достигнаха 5.74 милиона зрители), се очакваше, че бъдещето пред ситкома е доста бляскаво. Но...

Events преди 11 години

Новата поредица с участието на Чарли Шийн беше най-чаканата комедия за годината, след като актьорът напусна по скандален начин сериала "Двама мъже и половина". Малко след това доста телевизии поискаха да работят с него по нови проекти, но единственият, който се получи и видя бял свят бе този на FX – "Anger Management".

След като първи две серии на "Укротяване на гнева" или буквално преведен "Психотерапия" ("Anger management") бяха с уникално висок рейтинг (достигнаха 5.74 милиона зрители), се очакваше, че бъдещето пред ситкома е доста бляскаво. Но разликата в играта на Шийн изглежда повлия и на рейтингите на новата комедия.

Въпреки силния старт обаче, рейтингите започнаха да падат по-бързо и от тези на "Двама мъже и половина" в девети сезон с главен актьор Аштън Къчър.

Третият епизод на сериала привлече едва 3.37 милиона зрители, а четвърти – 2.42. Разбира се, това са що-годе добри рейтинги и гледаемост за телевизия FX, но тенденцията показва, че комедията губи с по милион зрители на епизод, което в случая вече е много.

Телевизията обяви, че поръчва 10 епизода за първи сезон с възможност за общо 100 епизода, ако рейтингите са добри. Това обаче изглежда все по-невъзможно, защото американците явно не успяват да свикнат с новия образ на Шийн, а може би той дори не им харесва, разкриват tvseriesbg.com.  




Същевременно актьорът обеща да дари на организацията USO, която подкрепя американската армия, най-малкото 1 млн. долара. Те ще отидат в програма на организацията, която е в помощ на ранени или болни войници и техните семейства, съобщиха от нея.

Ако новият му сериал е успешен и неговият 1 процент печалба стане повече от тази сума, той ще дари и остатъка на организацията, което ще превърне дарението му в най-голямото парично такова, правено някога на дадена група.

"За мен е чест, че имам възможността да се отблагодаря на тези мъже и жени от армията, които са направили толкова много за всички ни", заявява Шийн. "Всеки ден те рискуват живота си за нас и се радвам, че работата ми в "Anger Management" може да облекчи поне малко войниците и техните семейства."

 

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 6 дни

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?