Следва

Да пътуваме със стил - Samsonite Innova

Куфар за авантюристи - Firelite с марка Samsonite

През юлските жеги всеки си представя как блажено похапва сладолед или лежи на плажа с коктейл в ръка. Едни обаче си го представят на Черно море, други – на Средиземно, трети – незнайно къде...

 

All About Life преди 11 години

 През юлските жеги всеки си представя как блажено похапва сладолед или лежи на плажа с коктейл в ръка. Едни обаче си го представят на Черно море, други – на Средиземно, трети – незнайно къде. Във всички случаи има едно нещо, което задължително трябва да вземем със себе си – куфарa. Основният аксeсоар на всеки пътуващ изисква стабилност, цвят и усещане за обиколка на света. Какво по-хубаво от асоциациите с летен трип.

Мястото, където да съхраниш най-страхотния бански, на когото си попадала при намаление, последният модел слънчеви очила на Gucci и високият фактор плажно олио, трябва да бъде в синхрон с тях.
Ние залагаме на Firelite с марка Samsonite.

 


Здрав е и устойчив на надрасквания – най-голямата драма, която имаш при всяко пътуване. Красивите колелца на куфара са безшумни, а ципът е покрит с PU лента, която предпазва багажа при дъжд. Това не означава, че можеш да влизаш с куфара в морето.

Спортният и предизвикателен Firelite се предлага в 4 цвята и е придружен от 10 години международна гаранция. Сигурни сме, че adventure-ът ще бъде завършен , ако спътникът ти е Firelite.

www.samsonitebg.com
 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.