Следва

Who is he?

Who is he: 10 любими факта за Еминем

Маршъл Брус Матърс III е по-известен с псевдонима Еминем и точно за него те питахме тази сутрин в нашата рубрика...

Други преди 11 години

Маршъл Брус Матърс III е по-известен с псевдонима Еминем и точно за него те питахме тази сутрин в нашата рубрика Who is he?.

Той е изпълнител, музикален продуцент, автор на песни и актьор. Той е суров, комерсиален, необразован, интуитивен и пълен с омраза. Боготворен и отречен, Еминем е най-скандалното дете на съвременната музикална сцена. Роден е през 1972 година в Сейнт Джоузеф, Мисури и е най-известният бял рапър в света, а през 2011 години списание 'Ролинг Стоун' дори му дава титлата - 'Крал на хип-хоп музиката'. Статистиките, взети от социалните мрежи, форуми, анкети, излъчвания по телевизията и продажби, показват, че Еминем се класира на първо място. 

Рапърът от Детроит държи и рекорда за най-много продадени виртуални копия на албума 'Recovery'. През годините той е спечелил уважението не само на феновете, но и на много от популярните изпълнители в жанра - The Game, T.I., Lil Wayne и др. Но какво още може би не знаеш за него, чети надолу:

1. Когато бил на 11, си падал по Мадона.

2.
Учи до 9-ти клас и го повтаря три пъти, но въпреки това винаги е бил много силен по английски.

3. Когато д-р Дре вижда Еминем за първи път, му казва, че прилича на банан, защото тогава Ем е облечен в евтина жълта тениска.

4. Майка му го съди за сумата от 10 милиона долара заради това, че публично я е нарекъл „наркоманка" и я е оклеветил в албума си The Slim Shady LP.

5.
Елтън Джон посвещава своята песен "Rocket Mаn" на него.

6.
Еминем носи 45-ти номер обувки.

7.
Рапърът е хетеросексуален, но наскоро разкри, че напълно подкрепя гей браковете.

8. Еминем си има правило и единственото място, на което не псува, е пред децата си.

9. Рапърът спестява пари от фризьор, защото се подстригва сам.

10. Докато снима филма "8-мата миля", пише рими в почивките. Единственият начин да го спрат, за да продължат да снимат, е да му взимат тетрадката. И така всеки път.
 

More Други