Следва

Любими ансамбли - Марион Котияр и роклята Christian Dior haute couture

Бразилският ангел Адриана Лима се снима бременна в новия календар на Пирели

Всеки имиджов календар на прочутата марка от самото му създаване преди повече от 50 години е бил голямо събитие...

All fashion преди 11 години

Всеки имиджов календар на прочутата марка от самото му създаване преди повече от 50 години е бил голямо събитие в модата, на което великолепни модели и прочути фотографи работят, за да показват най-доброто от себе си.

Щафетата на новите снимки за календара на 2013 Марио Соренти, снимал Кейт Мос, Мила Йовович, Наташа Поли и още звездни имена за всички месеци от година 2012, предава на Стив Маккъри, а част от супер моделите, които ще показват горещите си тела пред обектива, са бразилката Адриана Лима и Карли Клос.

Въпреки потайностите около снимките обаче, италианското издание на Vanity Fair показа кадър от сесията за календара с ангелът на Victoria's Secret Адриана Лима, която, знаем, е в напреднала бременност и точно така ще се появи пред обектива на Маккъри.

За разлика от много холивудски звезди и нени колежки супер модели, които показват голото си бременно тяло по корици и сесии в списания, Адриана открива само коремчето си в първата й професионална сесия като бременна.
Макар да смятаме голотата за нещо много красиво и естествено, подкрепяме напълно избора на Адриана, която държи интимното да си остане такова.

По традиция календарът за следващата година ще бъде представен в края на 2012-та.

Виж още: 
Марио Соренти и неговите голи музи за календара на Пирели

More All fashion