Следва

Missoni Summer Holiday

Editors' choice: Summer SALE - Елена

Нишката практичност в иначе абсолютно консуматорското ми настроение по време на разпродажби, което се върти...

Shopping преди 11 години

Започва гореща лятна разпродажба в любимите ни онлайн места точно в средата на сезона, когато се двоумим дали да купуваме мини рокли и секси сандали до пълно изтощение или да следваме логиката на шопинг маниака - само предварително набелязани неща, които сме имали време да обмислим с какво и как да ги носим. Или пък да действаме умно и с един сезон напред - към есента?

Всеки от редакторите в екипа на ViewSofia има своя логика на действие по време на голямото червено SALES по всички модни дестинации и точно затова в една поредица ще ти представяме избора им в отделни материали. 

Елена

Нишката практичност в иначе абсолютно консуматорското ми настроение по време на разпродажби, което се върти в суматохата около "да си купя това, и това, и онова, и поне само още едно нещо", налага да внимавам и да съм умна. Последното се заключава обикновено в подсъзнателния движещ мотив изборът ми да е дотолкова интелигентен, че покупката да се носи наистина, а не да се трупа. И да може евентуално да се пренесе в следващия сезон.

За целта, дрешката, или другото супер нещо, трябва да е задължително от добра материя, задължително с добър етикет /което може да се трансформира, ако реша, че го взимам само за сезона, до неговия край, и после хвърлям/ и почти задължително - набелязано още при появата му в магазина в началото на сезона. Така се спестява лутането, двоуменето и в резултат - колебливия резултат, и се постига доста сполучлив микс от покупки, за които дълго след това си мисля с удоволствие и си свирукам, докато ги нося.

В микса ми се намират няколко любими марки и няколко неочаквано станали такива с конкретното си изделиe, но като цяло се въртя около класически модели в пастелни цветове. Тук-там се глезя с някой символ - както дракона на плажната ми хавлия - и с някои малко встрани от личния ми стил избори, които обаче са супер модерни в момента и не струват безброй /като еспадрилите на Ралф Лорън, например/.

Още от поредицата:
Editors' choice: Какво ще си купим от летните намаления - Пламена

More Shopping