Следва

Плейлист Лято 2012: Inna - Amazing

На Скарлет й хареса! Отново идва в България

Ал Пачино, Ейдриън Броуди и изкусителната Скарлет Йохансон ще изиграят централните роли в еврейската киносага "Мешуга". Внушителната продукция би трябвало да се снима в София...

Movies & TV преди 11 години

Ал Пачино, Ейдриън Броуди и изкусителната Скарлет Йохансон ще изиграят централните роли в еврейската киносага "Мешуга". Внушителната продукция би трябвало да се снима в София, твърдят продуценти от Тел Авив. Сценарият е по романа на Исак Зингер, който през 1978 г. получава Нобелова награда за литература.

Драмите в "Мешуга" са своеобразно продължение на "Шоша", първата част от епоса, изпъстрен с мистика и реалност. Неслучайно световните критици сравняват автора с мощта на Борхес и Кафка. Главният герой Арел, в чиято кожа влиза Ал Пачино, е образ-изригване, образ-епоха. Мешуга на староеврейски означава човек, който е изгубил ума си. Ако късметът на "Ню имидж" продължава да работи, триото ще се появи в родината ни в началото на следващата година, твърди "Стандарт".

За Пачино няма непревзет връх, Броуди е на "ти" с еврейската тема след блестящото си изпълнение в "Пианистът" на Роман Полански и оскара за него, а Скарлет е доказала, че е същински хамелеон.

 

More Movies & TV