Следва

Петъчна доза СЕКС: Или Кандис, или нищо!

Плейлист Лято 2012: Inna - Amazing

Сещаш се за сексапилната румънка Инна, която преди около четири години предизвика истински фурор с първия си албум "Hot", нали...

Music преди 11 години

Сещаш се за сексапилната румънка Инна, която преди около четири години предизвика истински фурор с първия си албум "Hot", нали?

Повечето от песните, включени в дебютния й проект, за кратко време превзеха всички музикални класации в страните от Източна Европа, след което успешно щурмуваха европейските чартове и накрая се превърнаха в безапелационни хитове, които се въртяха навсякъде. Определено това направи доста труден момента, в който трябваше да си изберем само едно от парчетата, което да включим в горещата плейлиста, която правим.

Все пак решихме това да е песента "Amazing", въпреки че може би Инна има и по-летни, и по-успешни хитове, но пък ние сме леко пристрастни. Не за друго, а защото част от видеото на тази песен е снимано у нас. В Несебър*, за по-любопитните. Сега слушай! 

*(Бел.ред. Задълбочените ни проучвания, които продължиха цял следобяд, показаха, че всъщност клипът "Amazing" на Ина не е сниман в Несебър за разлика от видеото към песента й "Deja Vu". Снимките са били в Каркавелос, Португалия, а на нас само може да ни се иска да си имаме такива вълни. Мислим сериозно да си поговорим с кмета на нашия морски град Николай Димитров, за да направи нещо по въпроса...)


 
Плейлист Лято 2012

Графa, Бобо & Печенката - Дим Да Ме Няма
Джордж Майкъл - Freedom!
Honn Kong ft. Ichigo Chan - Като лято
Nelly - Hot In Herre
Алекс Раева и DJ Doncho - I'll Be OK
Оги 23 - Почивка

The Underdog Project - Summer Jam
Oceana – Endless Summer
Ball Face - Нека бъде лято
Рита Ора - Hot Right Now

More Music