Следва

Стрийт стайл вдъхновения... с лятна РОКЛЯ

Кейти Холмс има нужда от промяна. Най-спешно - в гардероба

Том Круз за първи път взе малката Сури при себе си след развода с Кейти Холмс. Очевидно фактът не е приятен на...

All fashion преди 11 години

Том Круз за първи път взе малката Сури при себе си след развода с Кейти Холмс. Очевидно фактът не е приятен на майката и вероятно има защо. Промитият мозък на актьора - виден сциентолог - определено може да доведе до странности, и то меко казано, при възпитанието на сладкото звездно момиченце.

Вероятно и това е причината уловената от папараци отвъд Океана Кейти да изглежда толкова притеснена. Освен като израз, и като облекло. 

Холмс изглежда зле, комбинацията не й отива, жълтото не е нейният цвят.



И както препоръчаха колеги от Щатите, актрисата може да помисли за бързо преодоляване на проблемите в стила - не само в облеклото - но и в прическата. Припомняйки ни преминаването на Кейт Мос към платинено русо след раздялата й с Джони Деп, те дават добра насока за някои освежаващи практики.

И ние ще се радваме да видим Кейти Холмс освен свободна, и красива.
 

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 18 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.