Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 23 - 29 юли

Дизайн за вдъхновение: Поглед в новия каталог на IKEA 2013

Новият каталог на IKEA е най-накрая готов. Той е препълнен от нови продукти и вдъхновение...

All About Life преди 11 години

Новият каталог на IKEA е най-накрая готов. Той е препълнен от нови продукти и вдъхновение за всички любителите на домашния уют и не само...

Новият каталог е посветен на текстила. Текстилът, като начин за бърза и лесна промяна, и като начин да се даде на старите неща нов живот в дома. Текстилът, вдъхновен от историята, спомените, филмите и важните моменти на човек, което води до широк спектър от изделия, които са способни да задоволят един куп различни вкусове и потребности.

Разбира се, сред любимите ни артикули веднага попаднаха някой от новите им текстилни продукти, а също и няколко открояващи се от всички останали мебели, които сме ти показали и малко по-надолу. Така че разгледай какво са ни подготвили шведите за следващата година, за да ни предразположат да направим жилището си  по-живо, по-уютно и по-творческо.


Текстилът присъства в някой от най-важните моменти в живота ни - от първата дрешка на бебето до сватбената рокля на дъщеря ви. От ИКЕА са направили това кратко филмче, с което да покажат как текстилът допринася за креативността, функционалността и красотата на всеки уникален момент.















 

More from View Sofia

More All About Life