Следва

Олимпиада по шев и кройка

Editors' choice: Summer SALE - Гергана

Шопингът по време на намаления в моя личен списък се свежда до четири основни елемента –сако, просто...

Shopping преди 11 години

Започва гореща лятна разпродажба в любимите ни онлайн места точно в средата на сезона, когато се двоумим дали да купуваме мини рокли и секси сандали до пълно изтощение или да следваме логиката на шопинг маниака - само предварително набелязани неща, които сме имали време да обмислим с какво и как да ги носим. Или пък да действаме умно и с един сезон напред - към есента?

Всеки от редакторите в екипа на ViewSofia има своя логика на действие по време на голямото червено SALES по всички модни дестинации и точно затова в една поредица ще ти представяме избора им в отделни материали.

Гергана

Шопингът по време на намаления в моя личен списък се свежда до четири основни елемента –сако, просто задължително, джинс в най-добрата кройка, боти за новия сезон и мечтаната от миналия чанта (докторският модел на Acne).

Но осъзнавам, че когато пише SALE, трябва да грабя с пълни шепи от тази възможност, с попълване на ключовите неща в гардероба за цяла година напред, като разбра се внимавам да не се изкуша с изгодното, но абсолютно ненужно между всички покупки.

И така, следвайки логиката на разумния шопинг, освен четирите задължителни артикула, смятам да инвестирам в качествен бански, сандали за сега и поне още три лета, часовник, от който имам страшна нужда, хубаво бельо за есента и кашмирен пуловер за първите признаци на есента.

Още от поредицата:
Editors' choice: Какво ще си купим от летните намаления - Пламена 
Editors' choice: Summer SALE - Елена

More Shopping