Следва

Конкурсът на ViewSofia и Bourjois Manicure, Mon Amour. ФИНАЛИСТИТЕ

Телата на лято 2012. Кои са българките с най-секси поддържани фигури?

Те са красиви, известни и притежават божествени тела...

Body преди 11 години

Те са красиви, известни и притежават божествени тела. При това най-красивите в шоубизнеса у нас. Свикнали сме да ги гледаме как ги разхождат, но едва ли си даваме сметка как ги поддържат. Повечето от тях прекарват всекидневно по няколко неуморни часа във фитнес залата, за да са във форма и в повечето случаи тренировките са нещото, с което никога не правят компромис.

Точно затова избрахме точно тях. 15 прекрасни жени, с тела, които са им благодарни за всичко и независимо от възрастта им изглежда толкова секси, колкото изобщо е възможно. Освен това времето е благосклонно към тях, а те имат всички шансове да останат привлекателна и през следващите няколко десетилетия. Но коя е най-секси от тях, ти ще кажеш?

Един от гласувалите и регистрирали се на [email protected] ще спечели ваучер на стойност 100 лв за процедури в дерматологичния сектор на Aesthe Clinic.


НАЙ-КРАСИВОТО ТЯЛО С:







Какво трябва да направиш - Гласувай за твоята /твоите/ любимки горе до снимките в дясно, след което изпрати трите си имена, години, адрес, телефон за обратна връзка, както и името на "Най-секси поддържаното тяло за 2012" според теб. Писмото ти трябва да съдържа всичко това със заглавие Aesthe Clinic. 
Ваучер на стойност 100 лв за дерматологични процедури в клиниката ще спечели един от вас на случаен принцип, който ще обявим на 29 август. 




 

More Body