Телата на лято 2012. Кои са българките с най-секси поддържани фигури?

Те са красиви, известни и притежават божествени тела...

Те са красиви, известни и притежават божествени тела. При това най-красивите в шоубизнеса у нас. Свикнали сме да ги гледаме как ги разхождат, но едва ли си даваме сметка как ги поддържат. Повечето от тях прекарват всекидневно по няколко неуморни часа във фитнес залата, за да са във форма и в повечето случаи тренировките са нещото, с което никога не правят компромис.

Точно затова избрахме точно тях. 15 прекрасни жени, с тела, които са им благодарни за всичко и независимо от възрастта им изглежда толкова секси, колкото изобщо е възможно. Освен това времето е благосклонно към тях, а те имат всички шансове да останат привлекателна и през следващите няколко десетилетия. Но коя е най-секси от тях, ти ще кажеш?

Един от гласувалите и регистрирали се на igra@viewsofia.com ще спечели ваучер на стойност 100 лв за процедури в дерматологичния сектор на Aesthe Clinic.


НАЙ-КРАСИВОТО ТЯЛО С:Какво трябва да направиш - Гласувай за твоята /твоите/ любимки горе до снимките в дясно, след което изпрати трите си имена, години, адрес, телефон за обратна връзка, както и името на "Най-секси поддържаното тяло за 2012" според теб. Писмото ти трябва да съдържа всичко това със заглавие Aesthe Clinic. 
Ваучер на стойност 100 лв за дерматологични процедури в клиниката ще спечели един от вас на случаен принцип, който ще обявим на 29 август. 
 

Коментари: 3

A
Amanecer (2012/08/29 / 09:24)
Не мога да разбера какво правят тук Маги Джанаварова и Виктория Терзийска ...Моите уважения към таланта им, но не мисля, че имат място в подобна класация. Гласувам за Ивет, Мария Игнатова, Мария Силвестър,Таня Илиева и Яна Маринова (макар да не харесвам силикона й, мисля, че заслужава адмирации за тази фигура, изваяна очевидно с много тренировки).
K
Kalista (2012/08/09 / 15:50)
Много ми харесва Таня Илиева!
P
plamy23 (2012/08/09 / 12:51)
Ако говорим единствено и само за телата им, за мен Ивет е номер едно! Няма друго толкова стегнато и секси тяло на цялата Олимпиада даже...

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia