Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Синди Крауфорд

Тя е великолепа и се казва Синтия Ан “Синди” Крауфорд. На 46 години е, но времето сякаш не я е докоснало...

Други преди 11 години

Тя е великолепа и се казва Синтия Ан “Синди” Крауфорд. На 46 години е, но времето сякаш не я е докоснало.

Гледайки снимката, която сутринта публикувахме, питайки те Who is she?, правена преди поне две десетилетия и тази, която публикуваме сега, разлика почти не намираме. Готови да си продадем душата, за да разберем как става така, ние се поразровихме за някои любопитни факти за нея:

1. Тя е на 16 и е потънала в дълбоката американска провинция, когато вестникарски фотограф я забелязва и дава начало на кариерата й.

2. Синди Крауфорд е известна с перфектната си фигура, която поддържа с комплекс упражнения, които тя прави достъпни за масовата аудитория. Супермоделът издава 3 видеа с фитнес упражненията.

3. Името на Синди Крауфорд означава успех. Клипът, който тя снима за "Пепси" през 1993 г., остава една от най-запомнящите се реклами на всички времена.

4.
Има бурна 4-годишна връзка с актьора Ричард Гиър, която протича в началото на 90-те. 

5. През 1998 г. Синди се омъжва за собственика на модни ресторанти в Ню Йорк и Лос Анджелис Ранд Гербер, от който днес има две деца.

6. Супермоделът ражда и двете си деца у дома, в присъствието на мъжа си и 3 акушерки.

7. Съблича се два пъти за "Playboy" - през 1988-ма и 1998-ма.

8.
През 2009 година 26-годишен германец беше осъден на 2 години затвор за изнудване на Синди Крауфорд. Изнудвачът опитал да прибере 100 хиляди евро, за да не продаде на пресата снимка на дъщерята на Синди, вързана за стол и със запушена уста. Снимката била направена по време на игра на стражари и апаши в дома на супермодела.

9. В свое интервю красавицата разкрива, че първата пластична операция си прави, когато е на 29 години. Но никога не е прекалявала с това!

10. Супермоделът има наследница! Единствената дъщерята на Синди - Кая Гербер, вече сключи първия си договор за манекенка, и то не с кого да е, а с "Версаче".

More Други