Следва

Solar Summer Festival превръща Несебър в най-атрактивната парти точка на Балканите

Дженифър Лопес си го може още!

Днес освен, че латината става на 43, тя пусна и трейлъра към новото си горещо видео. Певицата продължава напред и явно изобщо не е взела навътре, това че Марая Кери може да седне на стола й...

Music преди 11 години

Марая Кери може и да седне на стола на Джей Ло като жури на следващия сезон на American Idol, но латината изобщо не го е взела навътре. Въпреки че самата тя искаше да бъде заместена от Боно, Джон Бон Джоуви или сър Мик Джагър и желанието й няма да бъде изпълнено, тя не се напрегна от новината, че това няма да е така и побърза да развълнува хората с няколко други неща около себе си.

И така днес освен, че Дженифър става на цели 43, тя пусна и трейлъра към чисто новото си горещо видео. Майката на две деца зашеметява с коприненото си лилаво наметало и диамантените си устни, с които се появява през 30-те секунди от клипа към "Goin' In".



Парчето, в което участват Flo Rida и Lil Jon всъщност е включено в саундтрака на филма "Step UP Revolution", а видеото му излиза утре. За него и изпълнителите му продуцентът на филма казва:

"Дженифър Лопес и Flo Rida са двама от водещите изпълнители в съвременната музикална индустрия. Танцувалните умения на Дженифър в съчетание с набития ѝ слух за горещи денс ритми перфектно уловиха стила и духа на Step Up Revolution. Flo Rida от своя страна допринесе много за саундтрака след успешната си работа по музиката към предходните части на продукцията".


 
И ние смятаме, че си свършила добра работа, Джен! Явно още го можеш. Честит рожден ден и от нас!
 

 

More Music