Следва

Bourjois с нар издържа на 8 часа целуване

Конкурсът на ViewSofia и Bourjois Manicure, Mon Amour. ФИНАЛИСТИТЕ

Добре поддържани нокти, красиви ръце, нетипични цветове бяха част от критериите, по които избирахме кои от...

Nails преди 11 години

Добре поддържани нокти, красиви ръце, нетипични цветове бяха част от критериите, по които избирахме кои от читателските предложения за маникюр да включим в нашата БУРЖОА-зно фантазна игра. И ето, представяме ти само най-добрите от тях!

Ние поискахме от теб да направиш ноктите си красиви, да снимаш маникюра си и да ни изпратиш снимка и ти го направи. Ние пък селектирахме 64-те най-добри АВТОРСКИ предложения и днес ти ги показваме със следното условие - ДА ГЛАСУВАШ за най-оригиналното, най-цветното, за това, което най-много те е  впечатлило от всички останали или за своето. Няма значение основанието, тук важен е само броят на гласовете. Колкото повече – толкова по-добре!

Защото гласуването започва сега, а краят му е в петък, точно в 10 сутринта и първите двама с най-голям брой гласове ще спечелят нашата награда. А тя е пълната и фантастичната палитра от 9 цвята на най-новия прекрасен продукт на френските магьосници от Bourjois - 1 Seconde Nail Enamel. А това е най-добрият лак за нокти, който можем да си пожелаем за лятото. Това е лакът, който заслужават ноктите на всяка стилната, ценяща себе си дама, която иска да създава добро впечатление. Точно като теб!



Това лято ноктите ти ще са красиви!


Ултра бързосъхнещ, в рамките на миниатюрното време от 1 секунда, той е перфектният избор за всяка от нас, която бърза, но иска да е красива. Която обича разнообразието и й харесва да сменя лака си бързо и безпроблемно по няколко пъти на седмица, че и на ден, но не иска да посвети целия си ден на лакиране и съхнене. Изборът от цветове е зашеметяващ, секси, нежен и неповторим и мами с изобилието си, а качеството на самия продукт доближава домашната грижа съвсем непосредствено до професионалната.
 

More Nails