Следва

Високи и успешни - Полското цвете Малгосия Бела

Б като Библия, Б като Блог

Възможно най-деликатния, освежаващо лимонов, газиран и леден коктейл от трите великолепни музи на лятото...

All fashion преди 11 години

Лимони и лед

Възможно най-деликатният, освежаващо лимонов и леден коктейл от трите великолепни музи на лятото – мини полата, дънковата риза и клъча с морски принт. Бучките лед към тази ужасно нежна, но не и минималистична комбинация са обувките в чисто и просто бяло.



couldihavethat.blogspot.com

Две рокли, едно момиче, пастел





Никога не сме си представяли, че напластяването, присъщо на есента, може да бъде така красиво интерпретирано и в горещото лято. Въпрос на талант да подбереш правилните рокли правилните пастелни цветове.

parkandcube.com

Графично


Всичко е в спокойната черно-бяло-синя гама, само червената чанта Carolina Herrera е силен и напълно достатъчен акцент.

amlul.com

Всички тези рокли









Цял арсенал от летни къси рокли в неутрални цветове, в момичешки великолепни кройки на едно-единствено място. От последния до първия пост. Чудесно вдъхновение за още месец и истинска непосилна жега. 

fashionshesays.com


В стъпките на лятото







Ако трябва да посочим само една причина да обичаме лятото, то тя ще е тази - няма друг сезон, в който ходенето бос да е най-естественото нещо.

becauseimaddicted.net

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.