Следва

Плейлист Лято 2012: Aerosmith - Girls Of Summer

Благотворителна изложба И АЗ МОГА/I Can Too в галерия А Tuin

Картините на малките автори от Двореца на децата са вдъхновени от лятото, ваканцията и красивите български пейзажи, както и от идеята на И АЗ МОГА - Деца помагат на деца. 

Culture преди 11 години

Експозицията включва 17 детски пейзажа, изпълнени с темпера.

Картините на малките автори от Двореца на децата са вдъхновени от лятото, ваканцията и красивите български пейзажи, както и от идеята на И АЗ МОГА - Деца помагат на деца.

На събитието в A’Tuin ще могат да се открият и популярните тениски I Can Too - от инициативата: С тениска I Can Тoo носиш НАДЕЖДА.

И АЗ МОГА/I Can Too е фондация за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото. 

Организацията помага на деца с множествени увреждания, деца с редки болести, деца с намалено зрение, даца с аутизъм и др. Фондацията работи за подобряване условията им на живот и тяхното интегриране, и ги подпомага, приемайки ролята на посредник между дарителите и семействата на децата. Инициативата подкрепя съществуващи дневни центрове за деца в нужда като:

“Център за Надежда” за деца с множествени увреждания, Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл”, като насочва дарители към тях.

Създадена през 2006 г. като частна инициатива, днес I Can Too съществува изцяло на благотворителен принцип, получавайки безвъзмездна подкрепа на партньори от различни сфери на изкуството, спорта, бизнеса, медиите, както и подкрепата на правителствени и неправителствени организации.

И АЗ МОГА създава инициативи, медийни и културни събития през цялата година, чрез които се опитва да запознае обществото с проблемите на децата в нужда и да помогне за тяхното интегриране.

„Луксът на 21 век, е луксът да мислиш за другите!”
                                                                                   I Can Too

 

More from View Sofia

More Culture