Следва

Работилницата на татко Карло, или как се правят яки мебели от боклуци с Мария, Иво и Петър - част 2

Галя от "Сатен" отказа танците – става дизайнер!

 Бившата танцьорка ще се изявява в ново амплоа. Красавицата реши да се пробва като ...

People of art преди 11 години

Може би под влияние на други известни дами като Диляна Попова, Весела Тотева и прочие и Галя Христова по – популярна като Галя от балет “ Сатен“ реши да се пробва като дизайнер и да пусне на пазара своя модна линия.

В предаването "Сладки приказки" вчера, тя сподели: "Пристрастена съм към удоволствието да създавам нещо ново, да вдъхвам живот. Не ми е важно да изявявам себе си, а идеите, които напират вътре в мен. Нямам претенции за дизайнерство и титли в модата, с които да се окичвам."

Тя разказа и от къде се е родила идеята за този проект: "Когато виждам неща, хора, култури, различни от нашите, които радвам окото ми, искам да ги покажа на всички. Оттам дойде проекта. Исках някъде поле за изява на фотографиите си. Нямам претенция да съм фотограф да правя изложба и реших, че ще е добра идея да ги принтирам върху текстил."

Галя, която в момента е хореограф, съвсем скоро ще трябва да съчетава ангажиментите си на такъв с новото амплоа. Тя признава, че това е много скорошен проект, който е отдавна замислян от нея и сега, след като е намерила свой съмишленик, е решила да продължава да твори и да създава дрехите, които й харесват.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра