Следва

Още нещо за любовта

Аштън Къчър и Мила Кунис - приятелство, любов и още нещо!

Въпреки всичко г-ца Кунис сподели в интервю, че няма абсолютно никакво време за любовни срещи с мъже и че е необвързана, тъй като е извънредно заета покрай работата си, но...

People of art преди 11 години

След като британските медии разпространиха интимни снимки на звездите в Лос Анджелис, актьорите Аштън Къчър и Мила Кунис веднага бяха спретнати за новата холивудска двойка. Според запознати двамата вече дори деляли един покрив, въпреки че официално все още отказват да потвърдят връзката си.

"Живеят заедно от няколко месеца, но успяха да скрият тайната си толкова дълго. Започнаха да се виждат, Мила прекарваше нощите в дома на Аштън, а сега на практика се е пренесла там“, разкри източник пред "Сън".

Папараци заснеха в понеделник звездите да се целуват. Двамата не коментират материалите, станали хит в интернет пространството. Официалната версия на актьорите е, че са много близки приятели, тъй като се познават от дълги години, когато снимали сериала "Шеметни години".



Въпреки всичко г-ца Кунис, чийто нов филм Jupiter Ascending ще излезе през 2014 г., сподели в интервю, че няма абсолютно никакво време за любовни срещи с мъже и че е необвързана, тъй като е извънредно заета покрай работата си.

"Първо, за да започна да се срещам с някого, ще ми е нужно време, което на този етап е трудно“, сподели чаровницата.

"Ужасна съм на първите си срещи. Чувствам се нервна и невинаги ми е удобно с обстановката. Не зная на какво се дължи, но е така", допълни Мила, която с риск никой да не й повярва, отново отрече връзка с чаровния Аштън.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра