Следва

Един петък, който си заслужава

На рожден ден на Ялта

След Старта в четвъртък по случай рождения ден на Yalta сDISCOTHEQUE, клубът определено се върна обратно...

Галерии преди 16 години
<@SITE_URLtd> <@SITE_URLtr> <@SITE_URLtbody> <@SITE_URLtable> След Старта в четвъртък по случай рождения ден на Yalta <@SITE_URLstrong>сDISCOTHEQUE, клубът определено се върна обратно в 70-те с безброй диско топки и атмосфера изпълнена с фънки и диско-хаус парчетата.

Досегашни издания на тематичното парти са доказали, че когато комбинацията от музика и декори е изпипана до последния детайл, не са нужни "ди-джеи суперзвезди". Главна роля по подръжката на настроението ще имат двамата резидент диджеи на "LIQUID ENTERTAINMET" - SILVER и SL.D<@SITE_URLstrong>.

"Spray your hair, put some make up on your face & dance to the ISCOTHEQUE!" на 21 Февруари.

На 22 Февруари (петък) диджеите суперзвезди, които са свирили в YALTA CLUB през годините се завръщат за единствена по рода си RESIDENT DJ'S нощ с класиците - Radi, Vasquez и Ilko<@SITE_URLstrong>, които ще изтупат праха от старите плочи, за да бъде автентична атмосферата - като в YALTA CLUB "едно време".

На 23 Февруари (събота) за пореден път гост на YALTA CLUB<@SITE_URLstrong> е американският диджей легенда VICTOR CALDERONE<@SITE_URLstrong> - обожава да свири в YALTA и през годините е направил няколко незабравими сета там.

Родом от Бруклин, Ню Йорк, VICTOR CALDERONE започва да свири по клубовете преди да има право да
консумира алкохол там, като за кратко време се превръща в един от водещите ремиксатори и продуценти в Америка.

Наред с Мадона, за която VICTOR CALDERONE<@SITE_URLa> работи ексклузивно, негови клиенти за ремикс са били Depeche Mode, Shapeshifters, Beyonce и Goldfrapp<@SITE_URLstrong>, а дори продуцирането на "Send Your Love"<@SITE_URLstrong> на Стинг<@SITE_URLstrong> е негово дело.

VICTOR CALDERONE<@SITE_URLa> не веднъж, а четити пъти е имал хит под номер едно в
клубната класация на Billboard, а албумите му E=VC2 и Evolve са всепризнати класики за стила.

More from View Sofia

More Галерии