Следва

Нежна грижа за краката с 10% Urea на Eucerin

Конкурсът на ViewSofia и Bourjois Manicure, Mon Amour свърши! Виж кои са печелившите

Преди повече от месец ние те предизвикахме да снимаш маникюра си и да ни вдъхновиш достатъчно, за да те включим в специална селекция...

Nails преди 11 години

Днес приключи нашата БУРЖОА-зно фантазна лятна игра Bourjois Manicure, Mon Amour!

Преди повече от месец ние те предизвикахме да снимаш маникюра си и да ни вдъхновиш достатъчно, за да те включим в специална селекция. Предизвикахме те да се харесаш и на нашите читатели и ти го направи. 

От вторник до днес включително всички 64 участника, които избрахме предварително, се състезаваха на равно за вота на читателите и за нашата прекрасна и фантастична палитра от 9 цвята на най-новия прекрасен продукт на френските магьосници от Bourjois - 1 Seconde Nail Enamel. И факт е, че вече са ясни победителите.

Дамите, които печелят нашата награда са Лилия Теофилова и Ралица Георгиева. Заради своя маникюр, помислен и направен с фантазия, смелостта да участват в нашата игра и късмета, който имат, те напълно заслужено получават по една пълна палирта от най-добрия лак за нокти, който могат да си мечтаят това лято. 


Ноктите на победителките Ралица Георгиева и Лилия Теофилова

Ултра бързосъхнещ, в рамките на миниатюрното време от 1 секунда, той е перфектният избор не само за тях, а и за всяка една от нас, която все бърза, но иска да е красива и разнообразна. Затова бързо, дами, чакаме ви в редакцията на ViewSofia, за да вземете подаръците си, защото на нас ни е вече трудно да им устоим.

Искаме да благодарим на всички, които по време на конкурса се погрижиха да ни уведомят за нередностите около него и за липсата на авторство върху снимките на някои от изпращачите. Участниците, използвали чужди снимки без разрешението на автора им веднага бяха дисквалифицирани и гласовете за тях не се взимани под внимание.

Разгледай снимките на всички участници >>>


More Nails