Следва

Награда #9 - Силиконов часовник Too Late

30 юли, понеделник - Миранда Кер

Тя е млада, успешна и очарователна. Нейната тайна? Простота...

All About Life преди 11 години

Тя е млада, успешна и очарователна. Нейната тайна? Простота.

Небрежно секси през деня и истинска бомба вечерта, перфектната фигура на Миранда Кер й позволява да изглежда зашеметяващо във всяко облекло.

Свеж и лек грим, устни с цвят на червени плодове и прекрасни неутрални обувки са част от нещата, от които имаме нужда, за да започнем да изглеждаме като нея. Облеклото е едноцветно и изчистено - задължително. В повечето случаи Миранда го предпочита късо, както и тук.

Тя може би е една от малкото жени, на които ултра мини роклите изглеждат така стилно и изискано, но е факт, че е от тях. И нейната тайна е в простите цветове и текстури, без пайети или твърде много елементи.

Виж всички в 
Календар на стила>>  

 

 

 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.