Следва

Nivea Aqua Effect

Предпочитаме ги брюнетки!10 звездни хубавици, на които им отива повече с тъмна коса

И точно тези тук са такива, и затова ние ги предпочитаме брюнетки. Ако зависеше от нас, щяхме да им забраним да експериментират с цвета на косата си в друга насока, но едва ли, защото те все пак са звезди и обичат промяната...

Hair преди 11 години

Днес избираме брюнетките. Не че имаме нещо против русите жени, най-малкото, че селектирахме именно звезди, които са били такива, а защото решихме да покажем, че има хора - известни личности в случая, на които наистина им отива повече с тъмна коса.

Вярно е, че русото "отваря" чертите на лицето, подмладява, дава самочувствие, но е вярно също и че има хора, на които просто не им отива. Решихме да ти покажем 10 типични холивудски примера за това как може една жена да изглежда в пъти по-красива, когато е брюнетка и как не русото, а тъмното я отваря, придава й самочувствие и я прави в пъти по-стилна и красива.

И точно тези тук са такива, и затова ние ги предпочитаме брюнетки. Ако зависеше от нас, щяхме да им забраним да експериментират с цвета на косата си в друга насока, но едва ли, защото те все пак са звезди и обичат промяната.

И все пак, ако трябваше да ги убеждаваме да останат брюнетки с изречение то би звучало така - по-тъмният цвят придава допълнително обем и живот на косата, прави очите по-изразителни, а зъбите по-бели. Това е!

Брюнетките често се оплакват, че косата им изглежда матова. Това се получава, тъй като тъмните пигменти в кестенявата коса абсорбират светлината.

Професионалистите от John Frieda® разбират, че за да оптимизират блясъка на кестенявата коса, всеки кичур трябва да е способен да отразява светлината, както от повърхността си, така и от дълбочина.

Гамата Brilliant Brunette® осигурява много-спектърен блясък като придава максимална способност за отразяване и доставя широк спектър от богати, разнообразни кафяви тонове за невероятен блясък.

"Общоизвестен факт е, че кестенявата коса изглежда най-добре когато блести” казва Никола Кларк, Творчески директор Грижи за косата в John Frieda® „Шампоанът и Балсамът Brilliant Brunette® Liquid Shine дават ненадминати резултати* по отношение на блясъка като добавят моментален главозамайващ блясък на всички нюанси и тонове на кестенявата коса. Това привлича окото към богатата текстура и кара тъмната коса да изглежда здрава и искряща, осигурявайки звездни моменти всеки ден.”
*В сравнение с Шампоан и Балсам от серия Brilliant Brunette.

Brilliant Brunette® Liquid Shine
Шампоан и балсам
Озаряват кестенявата коса с помощта на Кристален комплекс, за да увеличат способността на косата да отразява светлината. Подходящи за всички нюанси на естествената, боядисана или подчертана с кичури кестенява коса.

Liquid Shine Illuminating
Шампоан почиства, докато потапя косата в блясък, придавайки полиращ завършек.




 

 

 

  Регистрирай се на [email protected] като изпратиш трите си имена, адрес, години и телефон за обратна връзка с име на писмото John Frieda  Brilliant Brunette. И трябва да си брюнетка! 

Една от вас в петък ще спечели този продукт.

Успех!

 

More Hair