Следва

Who is she?

Who is she: 10 любими факта за Никол Кидман

Световноизвестната австралийка, която е една от най-добрите актриси на нашето време е на сцената от 3 годишна...

Други преди 11 години

Никол Мери Кидман е къдравото момиче, с което се опитахме да те затрудним тази сутрин в нашата рубрика Who is she?.

Световноизвестната австралийка, която е една от най-добрите актриси на нашето време е на сцената от 3 годишна. Преди да се захване с кино и театър обаче, тя ходи на балет. Бащата на Никол е биохимик и клиничен психолог в Лейн Коув, Сидни и автор, който е участвал активно в работническото движение, а майка ѝ е била инструктор на медицински сестри и редактор на книгите на нейния съпруг. Виж какво още обаче не знаеш за нея по-надолу:

1. Никол Кидман е левичарка.

2. Има страх от пеперуди.

3.
Никол постига IQ-ниво от 132 точки - по-добро от това на нейния колега Джордж Клуни. За притежателите на такова ниво на интелигентност се смята, че могат да бъдат наречени гении или почти гении.

4. Никол е женена за Том Круз цели 11 години. По време на брака им, който приключва през 2001 г., тя и американския актьор осиновяват две деца – Изабела Джейн (18) и Конър Антъни (16).

5. След раздялата с Том, блондинката среща кънтри-певеца Кийт Ърбан, за който се омъжва през 2006 г.

6. Тя му ражда дете През юли 2008 г. Тогава актрисата на шега свърза изненадвата си бременност с плуването в реката край малко градче в Австралийската пустош, по време на снимките на филма “Австралия”. Според средствата за масова информация, тя и още 6 жени с проблеми със зачеването забременели след плуване във водите край Кунунура (Kununurra).

7. На 28 декември 2010 г. австралийската звезда на Холивуд и съпругът й се сдобиват с втора дъщеричка, но този път родена от сурогатна майка.

8. Въпреки, че е вече на 45 холивудската звезда Никол Кидман изненада феновете си с признанието, че обича да се снима в еротични сцени.

9. Носителката на Оскар е фаворит за ролята на Грейс Кели. Ролята на покойната принцеса на Монако Грейс Кели, която едва 26-годишна се отказва от супер успешната си филмова кариера, омъжвайки се за принц Рение е една от най-желаните роли в Холивуд.

10. Мнозина запознати с живота на холивудските знаменитости твърдят, че именно Никол Кидман е помогнала на Кейти Холмс да избяга от Том Круз. Тя напълно подкрепяла Кейти и й давала кураж, защото лично е минала по този път.


 

More Други