Следва

Олимпийски моменти: Трима млади британски модни дизайнери създадоха облеклата за откриващата церемония

Най-красивото от Resort 2013 - част 2

 ...ред е на втора доза красота...

All fashion преди 11 години

След вчерашната първа част на най-красивото от Resort 2013, е ред на втората доза красота.


Обичаме тазгодишните колекции главно заради две неща. Първо - дрехите, които се показват в тях са много по-приложими и попадат повече в сферата на това, което хората всъщност наистина носят, в сравнение с нещата, които дизайнерите творят за останалите колекции и второ, защото задават настроението на следващото лято. Загатват се цветовете, материите, силуетът, всъщност все неща уж създадени за богатите пътешественици, но всъщност зададени подсказки за това каква ще е модата през топлите месеци на 2013-а.


Тази година в resort колекциитe виждаме много карета, цветни ивици, цветя, поли тип молив, психеделичните принтове в стил 70-те... но вижте по-добре какво точно имаме предвид в нашата галерия.

 

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.