Следва

Има ли живот след моделството?

Trend Report: Камуфлаж

 От историческа гледна точка, камуфлажът е бил създаден да се носи за прикритие, но носиш ли нещо такова сега, трудно ще можеш да се слееш с тълпата...

All fashion преди 11 години

Не можеш да се скриеш от камуфлажните облекла през този сезон. Малко по подобие на леопардовия принт, тази тенденция мина през множество превъплъщения през годините, но напоследък дизайнерите са решили да я издигнат до нови висоти.

По време на Resort 2013 свежи идеи, включващи камуфлажния десен, бяха показани от Marc Jacobs, Giambattista Valli и Kelly Wearstler, както и  бяха силно застъпени при мъжките облекла.

Моделът Майлс Лангфорд (Miles Langford) бе облечен с два различни варианта на тенденцията. Първо го видяхме с дреха, която той самият си бе намерил в един евтин лондонски магазин, а след това, няколко дни по-късно, се появи в ревюто на Драйс ван Нотен с дълго непромокаемо яке и закопчана догоре риза, съответстващи на тенденцията.

От историческа гледна точка, камуфлажът е бил създаден да се носи за прикритие, но носиш ли нещо такова сега, трудно ще можеш да се слееш с тълпата.

Най-красивото от Resort 2013:
Част 1 >>
Част 2 >>

Resort 2013 в АКСЕСОАРИ: Marni >>


 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.