Следва

Мини чанта Hamilton by Michael Kors

След развод - нова колекция. Кейти Холмс дебютира като дизайнер на Седмицата на модата в Ню Йорк

Явно разводът не е повлиял зле на всичко, което се случва около Кейти Холмс...

All fashion преди 11 години

Явно разводът не е повлиял зле на всичко, което се случва около Кейти Холмс, защото тези дни тя изненадващо спечели симпатиите ни, след като показа моделите от новата колекция на марката Holmes & Yang, зад която стои заедно с холивудската стилистка Jeanne Yang.

Двете дами, които работят заедно още от 2009 г., все още не са представяли лейбъла си като част от традиционните Седмици на модата, но тази година явно е годината на промените, защото и този факт от живота на Кейти ще се промени. Бившата "отчаяна съпруга" ще дебютира като дизайнер през септември по време на Нюйоркската седмица на модата, като двете с Jeanne Yang ще представят колекцията си за пролет/ лято 2013.

Според запознати източници, бившата на Круз продава дрехите си доста добре в магазините на Barneys в Лос Анджелис и Ню Йорк за сега. Това дали обаче ще е успешна и новата й колекция, този път ще се решава не само от клиентите и феновете й, а и от модните критици, които ще имат възможността да я оценят от 6 до 13 септември по време на модния форум.

А ти какво мислиш за колекцията? На теб харесва ли ти?
 

 

More All fashion

Дебютът на Алесандро Микеле за Valentino Resort 2025 и нищо вече не е същото

All fashion преди 10 часа

Новият творчески директор на Valentino Алесандро Микеле представи дебютната си колекция за модната къща два месеца по-рано от планираното. Лукбукът на круизната колекция, който се състои от 171 ансамбъла, се обсъжда активно онлайн.