Следва

Изложба на студенти от НХА

Да или Не: Трансформацията на Кристен Макменами за сп. LOVE

Творческият тандем споделя, че по този начин "хвърлят конвенцията за красота срещу вятъра и изпращат модата да се простира на нови хоризонти"...

People of art преди 11 години

Новият брой на сп. Love ни показва един изключително различен образ на супермодела Кристен Макменами, заснет от тандема Mert & Marcus и под редакцията на главния редактор на списанието Кейти Гранд.

Творческият тандем споделя, че по този начин "хвърлят конвенцията за красота срещу вятъра и изпращат модата да се простира на нови хоризонти". Изречение донякъде двусмислено, донякъде не, но създаващо усещането, че нещо се е променило с ценностите ни и не всичко е наред.

На снимката лицето на 46-годишната Макменами е прихванато с найлонова нишка, а в сутиена й Calvin Klein има един куп пилешки шницели. Интересен начин да покажеш на света, че се е променил, но не е ли прекалено... Ти как мислиш, да или не си за идеята на тази трансформация?

 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра